Gunay_2412 Zelihaa1409 yok icmem daha iki ay daha sabr edcem sonra zaten kocama soyledim beni bu mekanlara gotur diye😁
Gunay_2412 Arzuanne ewim o konuda cok evhamli karpuzu bile zor yiyorum izin vermiyo zehirlenirsin diye
Gunay_2412 Zehraargan evet ilk aylar ekstra bi caba gosteriyodum herweye bebek saglikli tutunsun diye. 4 aylikkende serklaj pesser derken benim cabam bitmek bilmedi🥲
Gunay_2412 BirVeraAnnesi35 evet malesef 7 aydir oyle geciyo zaten dogumu bekliyorum sonra herweyi sali vercem en bawta istediklermi yiycemmm
Gunay_2412 Minmini evet benimde ilk 3 ay mide bulantimi ondan bi yudum alsam geciyodu ama icemiyodum sonra limon tuz maden suyu kariwtirip oyle iciyodum
iremcannn1907 Gunay_2412 benim hamileliğimde bikaç sene önce bi kadın bi post açmıştı. Kola içtim bebeğim erir mi anahshshshhs çok linç yemişti. o geldi aklıma çok güldüm kusura bakmayın 🙊
Sbha_13 Gunay_2412 valla arada kola iciyorum surekli degil ama arada Esim istemiyir tabi ama canim istiyo napim😄
Serendipty Gunay_2412 ya koladan ne olacak sanki sadece şeker hastası değilsen sorun olmaz şeker varsa sıkıntı
imeaeb Gunay_2412 Annem her gün kola içermiş bana hamileyken kolaya aşığım 😍 çok şükür bir şey olmadı. Doktorum da kilo kontrolü açısından çok önermedi bana çok yağlı ve karbonhidratlı besinleri yoksa bir sorun oluşturacağından değil canınızı sıkmayın 😚
Gulbahar47 Gunay_2412 bir sıkıntı olmaz bence bende 5. Ayın içindeyim geçen burger king yedim ama kola yerine soğuk çay içtim içini ferah tut ama ara sıra bende bir bardak kola içiyorum
Dileksapan Gunay_2412 canım ben hamileliğimin başından beri ara sıra da olsa hamburger yedim kola içtim çok sık olmamakla beraber canım çekti dr kağan kocatepe nin de bu konuda YouTube da konuşması var izleyebilirsin
Pofudukkbulutt Gunay_2412 valla başlığa koskocaman yazmışsınız zaten sende düşünce olsa başlığa yazmazdın ayrıca sosyal medya kullandığımı nereden çıkardın? Kaç kişinin hakkına girdiniz bilmiyorsunuz ama ben hakkımı helal etmiyorum..
Gunay_2412 Pofudukkbulutt Pofudukkbulutt Hakkinami girdim???😂😂😂 bire bayil istersen Feriha. Gercekten kendinizi komik duruma duwuruyosunuz wu sicaklarda birde sinirimizle siz oynamayin