Firstmomfirstchild gulayse_38 ay bende sekeri bilmiyorum. 😅 allah onu da denemek lazim. Tuzluda güzel oluyoe önce agza bir eksilik yanma veriyor ama sonra mütüs bi tat
Catsofmom Firstmomfirstchild Allah affetsin içinden geçtim resmen limonların 🤣🤣 sadece limonda değil yeşil grany elmayıda tuzlayıp yedim hep 🤣🤣 afiyet olsun kuzum
Firstmomfirstchild Catsofmom yesil elmayı mı tuzlayıp yediniz? O nasil oluyor ay cok merak ettim. Tuzlu seyleri cok severim
Kanalize Firstmomfirstchild tuzlamıyorum ama bulduğum yerde bende ısırarak yiyorum bebişim kız tabi de hurafelere inanmam pek🤭 normal zamanda da çok yerdim ve ilk erik aşerdim çıkınca da poşet poşet tuzlayıp yerdim 😊
MasalAlparslanMom Firstmomfirstchild limonu ekmek arası yapıp yedigim olmuştu bir dünya da resmim var yerken.cok şükür limonlu yedin tuzladinmi hatta diye sorun teşkil ettiğini belirten bı sorunla karşılaşmadım🙃
Firstmomfirstchild MasalAlparslanMom limon ve ekmek arası baska bir boyutmus ama içim rahatladı cok tesekkürler 🥰
Firstmomfirstchild 01180322 bir yorum da elma gördüm canım cekti ve aldırdım 😆 canınız cekiyorsa durmayın ve yapın! ☺️
Mamalisa Firstmomfirstchild cinsiyetiniz sanırım erkek😂 ben de öyleydim limonata limon tuz oğlum oluyor😊
Firstmomfirstchild Mamalisa evet 14.haftadayız erkek dedi öncesinde kız demisti ama kesin dedi bu sefer bir daha cinsiyetimiz değismezse bir prens geliyor 🥲
01180322 Firstmomfirstchild 😅öyle güzel anlatmissiniz ki canının çekmemesi elde değil😁morlaimde bozuktu gayet iyi geldi