Kumru_6694 Sadece mide mi yanar saç çıkarken , benim gögsüm ve genzimde bi yanma var sanki acılı ketcap yemişim gibi çok kötü böyle olan var mı saçtan mıdır acaba
Churcill Kumru_6694 saçın mideyle ilgisi yok bence hamilelikte normal bebek büyüdükçe mideye baskı yaptığı için bazı şikayetler olabiliyor. Soğuk süt, maden suyu, rennie şurup ya da gaviscon rahatlatabilir
Ebraz Kumru_6694 bence o hurafe saçtan değil sınuçta çocuk kesenin içinde direk kafası midemize değmiyor çocuk büyüdükçe midemiz sıkışıyor tüm organlar sıkışıyor aslında ondan dolayı hasaslaşıyor bencee ben mesela normalde hiç bişeyim yok ama simit yiyim susam beni 2 gün yakıyor mahvediyor susamdan uzak durun 😂
funnymummy Kumru_6694 bebeğin saçıyla midenin gram alakası yok benim bebe maşallah kıl yumağı hiç mide yanması ekşimesi yaşamadım
2prenses_masal-oyku Kumru_6694 o saçtan değil ya boşverin cahiller ortaya bişey atmış arkasına gitmeyin benimde çok aşırı midem yandı ama kızımda hiç saç yoktu resmen 😂
Kumru_6694 Ebraz bugun gevrek yedim bak susam diyince aklıma geldi ondan olablir mi acaba ya dikkat edeym bakalım
Mzzz Daha önce doktordan dinlemiştim böyle bir şey olmadığını hurafe olduğunu mide yanmasının başka sebepten olduğunu falan söylüyordu şuan aklıma gelmiyor ama uzun lafın kısası bu sadece bir hurafe 😂🙏
Agg0207 Kumru_6694 tamamen hurafe canım saçla alakası yok mide yanmasının falan ilk kızım saçlı doğdu baya ama hiç midem yanmadi
Nsnurrss Kumru_6694 tabii ki sadece saçtan değil ve bence o hurafe çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum yediklerinden oluyodur belki bi de bebek mideye baskı yaptıkça onun etkisi de çok oluyo ben pronat diye mide ilacı kullanıyorum bayaa etkili direk geçiriyo sende doktoruna danışarak ilaç kullanabilirsin yoksa asla başa çıkılmıyo
Deletedmom0071 Kumru_6694 bunun saçla alakası yok canım. Kaç şişe gaviscon kaç şişe Rennie Duo bitirdim. Artık ağrı çeneme vuruyordu… benim saçlarım çok gür ve sıktır dedim aha bana benzeyecek saçlı olacak… kızım ak kabak keltoş doğdu 😅
Birkucukprens Kumru_6694 6. Aydan doğana kadar midem yanmıştı çocukta kel di. Doktor midenin altında kafası ondan çok yanıyor demişti
Ebraz Kumru_6694 valla susam mahvediyor boğazımı öyle bir yakıyor ki dikkat et yani susamlı ve yağlı şeyler fazla yeme katı yağda yapıyor