Dilan_55 Merhaba anneler eşi çalışmayıp sigortasız olan anneler özel hastanelerde annelik desteğinden yararlanılıyormu acaba bilgisi olan varmi
Cansut20 Dilan_55 öğrenebildiniz mi bu konuyu bende şimdi bununla ilgili post açmıştım bakinirken denk geldi sizinki
filialunae Dilan_55 ilk 4 muayene mi ne ücretsizdi sanırım eşim bağkurunu ödememişti bir ara doktor tanıdıktı annelik hakkından yararlan demişti bana ama hiç ayrıntılarını öğrenemedim sonra ödemiştik bağkuru
Dilan_55 adatuna annelik hakkı yani eşinden dolayı sigortası olmayan anneler devlet hastanelerinden muaynelerden vs yararlanabiliyor kimi anlaşmalı özel hastaneler de yapıyormuş da bilgisi olan varmi diye yazdim
Minigiim-vebenn52 Dilan_55 onu bilmiyorum ama normal sigortalı gibi yararlanmış oluyorsun diye biliyorum sgklı muayene ücreti ödüyorsun yani
Dilan_55 Cansut20 maalesef öğrenemedim devlet hastanelerin de yararlaniyor ama özelleri hala bilmiyorum
Dilan_55 Minikannesi00 hangi şartlarla da yararlanıyorsunuz acaba nasıl ilerliyor yani süreç neleri kaplıyor anne hakkı birde özel de mi yararlanıyorsunuz
Minikannesi00 Dilan_55 sigortamız yok,özele gidiyorum . Sigortalı gibi muamele görüyorum . Aynı fiyattan yararlanıyorum yani. Ama sadece kadın doğumda geçerli. Diğer branşlarda 2 katı para ödüyorum. Doğumda da sigortalı sayılıyorum analık hakkından dolayı.
Cansut20 Minikannesi00 Özeller zaten ücretli kontrol ücreti 400 500 en az sigortalı olmasan ne olur ki özeller için en fazla ne kadar daha alacaklar cüzi bir miktardır diye düşünüyorum
Minikannesi00 Cansut20 aynen canım tam 2 katı alıyorlar şaka gibi . O yüzden analık hakkına şükrediyorum. Doğumda da normalde 2 katı alıyorlardı