sng06 Kızlar merhaba,saçım zaten dökülüyordu gebelikte iyice arttı.Gebelikte önerebileceğiniz dökülme karşıtı sonuç aldığınız şampuan,krem,maske vs bakım ürünü önerebilir misiniz?
NewMom___ @sng06 benimde aynı şekilde kel kalıcam diye korkuyorum resmen tüm saçım yerde yani dökülme karşıtı şampuanlar kullanıyorum ama bir faydası yok bizdeki bütün vitaminleri bebek aldığı için oluyormuş saldım artık hindistan cevizi yağı Hint yağı biberiye yağı bunları kullanabilirsin birde ampuller var evigen bepanthen ve bemiks bu üçünü ben kullanıyordum bunlarda topluyor saçı ama yinede eczaneden alırken hamile olduğunu ve bunları kullanabilir miyim diye sor
defneveannesii_ Saç dökülmesi gebeliğimin ilk aylarında bende de vardı sağlık ocağındaki ebeyle konuşmuştum normal bi durum demişti😌 Daha sonra hiçbir şey yapmadan kendiliğinden geçti ama şampuanım zeytinyağlıydı o sıralar belki faydası olmuştur☺️
Lavabotuvar Beisya şampuanını kullanın doktor önerisi ile aldım saçların dökülmesini durduruyor ve yeni saç çıkarıyor