Tusse18 Merve775 23+3 akıntımda çok bu aralar markete gidip geliyorum ıpıslak iç çamaşırım günde 2 3 değiştiriyorum ter de oluyor yürüyünce aktıntı da geliyor
Merve775 Tusse18 ben çok dışarı çıkmak istemiyorum eşim eve gelirken aldırıyorum evin içinde iş bitmiyor çok şükür sürekli de hareket halindeyim o yüzden market işi eşime kalıyor ama mecbur oldugum zaman iniyorum dediğin gbi de ıslanıyoruz terliyoruz 🤭
Merve775 Mutlulukkk olabilir doktorum da suyu geldiğine eminse hemen acilden giriş yapsın demiş özel hastane bide biliyorsunuz ki bende artı ücret ödememek için takip edicem yarına da rabdevu alacağım
Merve775 Mlsfcr evet bnde dünden beri kontrol ediyorum akıntım oluyor onu görüyorum ıslaklıkta onun ıslaklılığı hemen duş temiz iç çamaşırı çok şükür bişey yok ama yinede yarın gidiyim doktora
Merve775 Ozoooo olabilir yarın öğleden sonra müsaitliği varmış doktorumun güzel haberler vericeğim size inşallah
Merve775 Tusse18 ohh ne güzel bende terlemiş oldugumu düşünüyorum bakalım yarın gittiğimizde ne diyecek doktor amcamız ,☺️
Gebe_hanim Merve775 İlk gördüğümde çok korktum hemen doktora gittim vajinamda kist vardı ondan geldi sandık bebeğin suyu gayet iyidi ama gelmeye devam etti sonra takip ettim sıcaktan olduğunu anladım o zaman klima açmıyorduk kilodum ıslanıyordu sürekli ama şuan klima açık oluyor ve ıslanma görmüyorum yani o su terden oluyormuş 🙄
Merve775 Gebe_hanim çok sevindim sizin adınıza bende korktum ama doktorum takip et yarında gel bi muayne edelim dedi bizde gideceğiz aslında bu sıcaklarda hiç dışarı çıkmak istemiyorum ama bebeğim için herşeye değer
Gebe_hanim Merve775 Olsun tatlım yine de bi kontrol ettir ne olur ne olmaz sıcaklar biraz zorluyor da dediğin gibi bebişler için jer şeye değer umarım terlediğin için oluyordur 🌸
Bahar03_ Bende 11+3 haftalik hamileyim gecem bende de oldu kasigima hafif ağrıda girmisti merdiven cikmak zorunda kalmıştım yurumustum lavobaya girdim islakti ic camasirim cok korktum tabi ama termis bir daha olmadi zaten😄
Alizee Merve775 canım aynı haftadayız, bence terdir. Bende bir kere ışınlanarak, 40 dk yolu 15 dk gittim panikten, suyum geldi diye, termiş. 😁
Merve775 Alizee inşallah tatlım bakalım bir sıkıntı oldugumu düşünmüyorum rabbim onu bize verdiyse onunda koruması altında herkesin bebeği kendine değerli sonuçta