1prensesannesi_ Nehirsude bnde şuan kasik ağrısı bel ağrısı karın ağrısı var hafif hafif doktor ay gün ağrıların normal dedi ama bilemiyorum 🤷♀️🥴
Nehirsude 1prensesannesi_ hiç bilmiyorum 2 günede gelebilir 1 haftayada dedi ama kanamam var az az gönderdi sonra kan alıp
1prensesannesi_ Nehirsude Kazasız belasız gelsin inşallah minik dikkat et kanaman falan da varmış tetikte ol ☺️
1prensesannesi_ Nehirsude artık 37. Haftaya yarın giricem o zaman doğsun diyorum o zaman dogmazsa 38 de doğsun inşallah çünkü çok yoruldum böbreklerimde sorun olmasa sancım yok ama böbreklerim zorluyor beni doğumdan sonra baktiracagim böbreklerime 🥴
Nehirsude 1prensesannesi_ bende 3 gün çektim sabahları özellikle 2 saat sancidan yuruyemedim böbrek yüzünden bebek kanalda dedi işte kafası tam yerlesmemis ama 1 haftaya doğar dedi bilmiyorum burda 37 yi bile dogurtturamazlarmis doğuracak olsam 1 saatlik yola cikacam😞
1prensesannesi_ Nehirsude naptın canım hastaneye gittin mi ne dediler bebek için doğum olacakmiymis 🥺
Nehirsude 1prensesannesi_ suyunun gelmesini beklicekmisiz oda 1 haftaya kalmaz dedi geri gönderdi sorun şu ki bu hastanede küvez yokmuş bide sen zayifsin biz dogurtturamayiz dedi bana😞
Nehirsude 1prensesannesi_ hiç bilmiyorum ne zaman doğum olacağını bilsem Adana’da kalırdım bilmiyorum eşimde işe gitmek zorunda mecbur 1 saatlik yolda ne olacağını da bilmiyorum ara ara sancı giriyo 10 dakika sonra gidiyo
1prensesannesi_ Nehirsude Rabbim yar ve yardımcın olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallah 💕🤲🏻🤲🏻
Nehirsude 1prensesannesi_ sende canım güzel haberlerle gelirim inşallah ilk sana yazacak doğum hikayemi 😅kucağımıza sağ daglim alalım insallah
1prensesannesi_ Nehirsude Amin inşallah canım benim de ağrım var bakalım artacak mı midem aşırı bulanıyor nednese 🥺☺️🤲🏻🤲🏻
Nehirsude 1prensesannesi_ benim dayımın karısı 1 sene önce doğuma aldılar bana miden bulanirsa aşırı direk koş hastaneye dedi kaka yapmış onunki