anapanda12 1prensesannesi_ Abese suresi 20. Ayet. 🌷“Summes sebîle yesserahu.”🌷 🪷ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ🪷 Manası: Sonra ona, doğumunu, seçeceği yolu, mutluluğu, hidayeti, çevresinden yararlanmayı kolaylaştırdı.”
Mmeleklr2 1prensesannesi_ sümmessebile yesserah diye bi ayt okumuştum bide rabbi yessir bol bol da fatiha okuyup besmele çekmiştm rabbim yardımcınız olsun
Nehirsude 1prensesannesi_ mave güzel ısınmış benimki cemre dinen kötü olduğu için mecbur yanına koyacağız artı isim
Nehirsude 1prensesannesi_ sabahtan beridir uyuyuyorum yeni uyandım bı uyuyorum bı kalkıyorum kafamı kaldiramiyorum hava aşırı sıcak klima alacaz yakında dayanamıyorum artık 44 derece sıcak hava üfürüyo vantinatör öldüm yemin ederim çatliyacam yakında 🥵
Unzile31 1prensesannesi_ inşirah süresi etkili oluyor göğsü genişlet beni rahatlat ve her zorluğun ardında kolaylık vardır anlamında ayetleri olduğu için ben hep onu okumustum
1prensesannesi_ Nehirsude yaaa Afyon da sıcak ama o kadar değil ben de yanıyorum sıcaktan ne olcak bilmiyorum bu sıcaklardan 🥴🥴
1prensesannesi_ Nehirsude sancım girip çıkıyor o da toplanıyor şuan toplandı senin bebiş nasıl mide yanmasından ölcem sende var mı mide yanması 🥴🥵🥵
Nehirsude 1prensesannesi_ bende senin midenin bulandigi gün oldu soğuk süt içciyorum yanmam olmmuyor sende al canım aynı anda toplanmış benimde o saatte bı toplandı karnım 10 dakika sancıdan kivrandim sonra temizlik yaptım😅
1prensesannesi_ Nehirsude ben temizlik falan yapamıyorum sadece bulaşıklari yıkıyorum tamam elim kolum kalkmıyor hiçbir şeye eşim bugün pazara gitti ben gitmedim bile hem sıcak hem midem aşırı yanıyor sırtıma çıkıyor acısı 🥴🥴🥵🥵🥵
Nehirsude 1prensesannesi_ bende yapamıyordumda bugün kendimi bı enerjik hissettim akşam üstü yoksa 3 gündür ellemiyordum yemekleri zaten yapmıyorum kayınvalidem Allah razı olsun ondan aşağı katta yapar çağırır bizi bulasukda elletmiyo ama bugün akşam baya enerjik hissettim heryeri temizledim
1prensesannesi_ Nehirsude yaa doğum yaklaştığı için enerji dolu olurmuş insan acaba dogurcakmisin 😂🥳🤗
Nehirsude 1prensesannesi_ vallaha hiç bilmiyorum şuan kasigimin alt tarafından tık tık diye ses geliyo kaafsini duvara mi vuruyo napiyo😅😂