1prensesannesi_ Kilzar geceden beri gecmeyen ağrım var ve ne okunması gerekir bilemedim ağrıdan aklıma gelmedi sizce ne okunur 🤲🏻
Mutlulukkk 1prensesannesi_ abese suresi 20. Ayet, fatiha suresi, ayetel kursi de olur, la havle zikrini ve hasbinallah zikrini cekeblirsiniz. Gerci inanarak yaptginiz muddetce hangisini okursaniz okuyun hepsi şifa olur. Rabbim kolaylik versinn 🌼
Byzyldrm Ben sürekli rabbim kolaylık ver diyordum o an o aklıma geldi inşirah Felak nas Ayetel Kürsi ihlas Fatiha gibi süreler okuyabilirsin
1prensesannesi_ Pinklove şuan gidiyorum canım dayanacak gücüm kalmadı artık gidiyorum haber veririm sizlere 🥺
1prensesannesi_ Pinklove gittim canım bebekte birşey yokmuş sancı çıkmadı böbreklerimden oluyormuş antibiyotik verdi haftada bir kontrole git dedi
1prensesannesi_ m_Kubra_m gittim canım bebekte bişey yokmuş sancı çıkmadı böbreklerimden oluyormuş antibiyotik verdi haftada bir kontrole git dedi
1prensesannesi_ Nehirsude kasılmalarım var dedim 36 haftalık hamileyim dedim alttan muayene etti nstye bağladı sonra ultrasonla bebeğe baktı ilaç yazdı gönderdi
Nehirsude 1prensesannesi_ bende gidecektim yarın doktoruma 1 kişilik randevu açılmış MHRS den kaptım. Hemen 😅
snmprlk_ 1prensesannesi_ Ya şafi çekiyorum hep içimden , bide karnımı okşayıp salavat getırıyorummm geçiyor 😍