Canann1601 Heyzilandmercimek bugün tam 21 haftalık olduk. Bebek odası mobilyası anne yani beşiği bebek arabası hazır😊 iki ay önce aldık Aralık’ta doğum inşallah. Kıyafet de ilk öğrendiğimden beri her ay bir iki parça alıp köşeye atmıştım baya birikti ince battaniye işte muslin örtü çorap ağız mendili falan almıştım ilk smdi de yavaş yavaş odayı kurmaya başladık kurduktan sonra da halı duvar kagidi perde avize falan bakacağız. Kıyafet de ilk üç ay için çok almayacağım 3-6 ay için alcam sonra lazım oldukça alcagim 🥰
Heyzilandmercimek Canann1601 maşallah detaylar bitmiş 🥰 büyük eşyalar daha kolay oluyor seçmesi ayarlaması vs. bence. Allah sağlıcakla kavuştursun inşallah 😍🧡
Heyzilandmercimek Mochi alınır neden alınmasın bek ikna oldum ha 1 yaş ha 2 😅 park yatak olara hem anne yanı olabilme özelliğde olan elele aldım ben elele almasaydım prego alacaktım fiyatlarda makul incele istersen 😇
Mochi Heyzilandmercimek gebeliği öğrenince araştırdım ve madre olanı beğenmiştim 2.400 iken aldırdım çevremdeki gebelere ve ben bir türlü vakit ayırıp sipariş etmedim ufak bi kararsızlığım vardı görerek e bebekten mi alayım onu mu alayım diye öyle kaldı şuan 3 bin ve elim varmıyo almaya eşim al hemen diye söylenmekte ben sanki indirim gelir gibi bekletmekteyim😅 iç yatağını bile araştırmıştım alırsam twiny alacağım çok övülüyor
Canann1601 Heyzilandmercimek evet büyük eşyalar dediğiniz gibi daha kolay oluyor seçmesi. Ama ufak tefek ıvır zivirlar daha zor ve bitmiyor 🤣🤣 Çok teşekkür ederim amin inşallah.
Mochi Zehrabal1 anlatmak istediğini çık iyi anladım bazen bende aynı şeyi hissediyorum alttan vuruyor resmen ben ayakları altta dk duruşta tekmeliyor diye yorumladım bunu 2.gebeliğim ama araları yakın olmayınca unuttum çoğu şeyi😅 ekstra olarak şu sıralar altımda baskı hissetmeye de başladım normal diye düşünüyorum ama bende haftaya Salı gideceğim dr soracağım bunu 24+4 şuan
imeaeb Mltsnl ikisini kuponla 370′e yaptırdım evet bulutlu modeller de çok güzel ben makrome yaptırdım fiyatları iyi bence gayet 🤗
Nuraaa Heyzilandmercimek aynen ondan almıstım ozel posetı de vardı tabıı o zaman cok uygundu fıyatları Korbell markasının ebebekte satılıyordu
Heyzilandmercimek Mochi kız ben temmuz sonu sipariş oluşturdum madre işte benimki de 2700₺ye ve ön siparil olarak aldılar ağustos sonu teslim edilcekmiş. Elelenin kendi websitesinde indirim vardı bir bak oraya ve eşin haklı hemen al bence 😂
imeaeb Mltsnl Evet canım üründe yorum yoktu hatta tereddüt ettim ama trendyol ne de olsa dedim ve sipariş verdim çok güzel geldi şans verebilirsin gönül rahatlığıyla 😍
Mochi Heyzilandmercimek takipteyim hep 3bin şuan zam gelmiş 🥲🥲 çok canım sıkkın yaa keşke vaktinde alaydım aylar önce 🫠 az bi bakayım da alcam inş artık 😂
Ybah Heyzilandmercimek benimde 16 Kasım görünüyor daha Bi şey almadım tek tük bile geldiğinde denk gelirsem alıyorum
Aysensrkan Ben Aralık annesiyim ama biraz tez canlıyım beşik ve arabasını daha dün aldım. Kıyafette aldım ama eksiğimiz çok tabiri herşeye zam geliyor büyük eşyaları aradan çıkartmak lazım diye düşündüm dolap ve şifonyer kaldı büyük eşya olarak
Heyzilandmercimek Aysensrkan iyi yapmışsın erken almak ekonomik açıdan da iyi oluyor tez canlı olmaktanda ziyade 👍🏼