Zehrabal1 Heyzilandmercimek kızlar benimde son gün 14 Aralık gorunuyor yani şuan 21+4 haftaligiz. Size bişey sormak istiyorum . Randevum 19 Ağustos’ta o yüzden şimdi burdan sorayım dedim . Bebeğim bazen hareket ettiğinde bildiğiniz vajinamda bişey oluyor gibi . Nasıl anlaticami da bilemedim 😅 yani sanki orda hareket ediyormuş gibi çok tuhaf bişey . Bazen karnimdan hissediyorum ama bazende de hareket ettiğinde oram zıplıyor gibi mi desem ne desem bilemedim . Sizde de oluyor mu ?
Heyzilandmercimek Zehrabal1 canım ben 23+2yim, hareketlerimi hep karnımda hissediyorum vajinamda hissettiğim herhangi birşey olmadı, deneyimleyen burdan paylaşır ama bence normal birşey illaki hepimizde farklı şekilde oluyordur 🥰
Mochi Zehrabal1 anlatmak istediğini çık iyi anladım bazen bende aynı şeyi hissediyorum alttan vuruyor resmen ben ayakları altta dk duruşta tekmeliyor diye yorumladım bunu 2.gebeliğim ama araları yakın olmayınca unuttum çoğu şeyi😅 ekstra olarak şu sıralar altımda baskı hissetmeye de başladım normal diye düşünüyorum ama bende haftaya Salı gideceğim dr soracağım bunu 24+4 şuan
Heyzilandmercimek himne_ fiziki olarak benimde elime geçmedi ürün canım ya, ama benim komşum önerdi bana kullanıyorum çok memnunum diye öylece aldım bende. Geçen ay sipariş verdim ağustos sonu teslim edilecekmiş ön siparişe açmışlar ürünü. Gelsin güncellerim yorumumu kötüyse iade ederim sizede söylerim 👍🏼
himne_ Heyzilandmercimek ben direkt mağazasından almıştım yatağı öyle kötü değil gibi ama neyse artık en kötü içine yatak alırız ayrıyeten kuzular sağlıkla gelsin de 🥰🥰
Slnaycn Heyzilandmercimek sağ ol canım bu devirde öyle oldu galiba 🤣 🥰 eksikler biter sağlıkları yerinde olsun da 🐣
Heyzilandmercimek Slnaycn ayneen öyle, sağlıkları yerinde olsun gerisini bir şekilde hallederiz 🧡 sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 😍
Heyzilandmercimek yesilkahve amiinnn inşallahh 💜 valla diyorum ya, ikinci bebişe hamile olanlar 1-0 öndeler 🤣 benimde nasipse oğluşum olucak, bilerek biraz unisex ürünler alıyorum bebeklil eşyalarını ki eğer kardeşi olursa bende saklıyayım diye 🤣
Cigdem_48 Heyzilandmercimek bizimde inşallah Kasım aralık arası doğum 🤰 🥰 alıyorum indirimde denk geldikçe çoğu şeyi aldık çok şükür bir kaç eksiğimiz kaldı sonra hastane çantası hazırlayacağım inşallah 🙏 🥰
Heyzilandmercimek Cigdem_48 oh maşallah sende bitirmişsin nerdeyse 😇 sağlıcakla kavuşalım yavrularımıza inşallah 😍
Cigdem_48 Heyzilandmercimek amin inşallah ya gittikçe her şey pahalanıyor dedik her ay alıp bitirelim en azından 🥰 amin hepimiz için inşallah 🙏 ❤️
Heyzilandmercimek himne_ ay içimi rahatlattın 😍 park yatağa harici yatak alınıyor mu o benimde kafamda soru işaretiydi bu arada, normalde yenidoğan yatağı daha ince ve sert oluyormuş galiba düzgün bir yatak alsak yeterli olmaz mı
Euain Heyzilandmercimek hepsi olur ben biraz erken başladım sen aslında doğru zamanda alıyorsun. Ben kendimi tutamadığım için bitirdim her şeyi şimdi de bebişi bekliyoruz 😀
himne_ Heyzilandmercimek evet alınıyo canım hatta yataşın bi modeli var şuan en çok o tercih ediliyo, bunda rahat edemezse ben de yataş almayı düşünüyorum
Nurmert Bizimde 21+4 doğum 14 aralık gözüküyor. Bi kaç parça kıyafet, zıbın , emzik , biberon aldık bizde sadece ilk hevesle ekim gibi almayı düşünüyoruz diğer ihtiyaçlarını
Seh999 Heyzilandmercimek yeni doğan az aldım 3-4 takımı var diğer ayları biraz fazla almiş olabilirim 🤭
Mltsnl Seh999 ya mesela benimde yenidoğan şuan 4 takım yeter demi bide mesela diğer aylar kaç ay ve kaş takım aldınız
Heyzilandmercimek Seh999 bende de 5 adet yeni doğan tulum 5 adette takım var dahada almayacağım yenidoğan için kıyafet.3-6 6-9 9-12 aylık olanlara yönelicem 😇 yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarımın yönlendirmesiyle hareket ediyorum bende 😅
imeaeb Heyzilandmercimek Ben hiçbirisini riske atmamak adına trendyoldan sipariş verdim gelir mi gelmez mi korkusu olmasın diye çok duydum çünkü burada 🙊 kapı süsü ve yastığını makrome yaptırdım nutyaart satıcının adı çok memnun kaldım bir bakabilirsiniz, hediyelik olarak da yine trendyoldan bileklik yaptırdım, çikolata ve külah beze aldım dağıtmak için 🥰
Mltsnl imeaeb merhaba kapı süsü ve yastık ne kadara yaptırdınız geldi mi ben burdan sordum o ledli bulut gibi olan 265 dediler iyi değil mi
BirVeraAnnesi35 Heyzilandmercimek amin canım 🥰hemde ne dört ayak iki kızımda kasım doğumlu olacal birde mevsimlerde aynı çok şükür 😂😂😂
Heyzilandmercimek BirVeraAnnesi35 birde aynı tarihte doğur istersen feriha 🤣🤣 tütütü maşallah valla ne güzel denk gelmiş bilerek istesen ayarlanmaz 🤣😍
Mltsnl Heyzilandmercimek bizde 24 olduk Kasım ortası gibi galiba bizlerde 6 aydan sonra başlanır Alışverişe dün bizde çıktık zıbın çıtçıtlı şampuan sabunu emzik battaniyesi falan tamam da eşyaları az gibi geliyor gözüme sanki Ekim gibi yine ufak bir Alışveriş olacak sanki çünkü çok fazla kışlık bişey yoktu mevsimlik şuan olanlar
Heyzilandmercimek Mltsnl valla evet hep öyle derler 5-6 aydan sonra alın diye ama fiyatlar sabit kalmıyor 🤣 mecbur stok 🤣