Heyzilandmercimek M-Y2020 ovv hakkatende herşey hesaplandığı gibi olmayabiliyor demek ki yine biraz fazladan almakra fayda var o zaman, aklımda olsun
Heyzilandmercimek Cigdem_48 çanta hazırlamak en kolayıdır herhalde zaten herşey hazır olduğu için, onuda bugün yarın halledersin sen bu hızla 🤪
Cigdem_48 Heyzilandmercimek evet ya arkadaş da diyor elinden alınsın kredi kartı 😂 ama ne indirim varsa öyle alıyorum napıyım 😂
Heyzilandmercimek Mochi kız Allah seni 🤣 küçük küsüratlara bakma indiği an al gitsin her türlü kârda oluyosun zaten 🤣
Mochi Heyzilandmercimek valla 600 lira küçük küsürat değil bana göre 😄 ama hemen almam lazım daha da zamlanacak gibi. Aklımda başka markalarda var sadece ama elele den daha fazla fiyatları tabi
edadm Heyzilandmercimek 6 kasım gözüküyor doğum ben çoğu şeyi aldım. bebek arabası beşik puset ve kıyafet alışverişi bitti. bakım ürünleri kaldı ve benim kendi eksiklerim
Heyzilandmercimek edadm ne güzel, Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah 😇 ben daha kendim için olan kısma başlamadım bile
edadm Heyzilandmercimek amin hepimizi inşallah canım 🥰 ben de henüz başlamadım bebişin bakım eşyalarıyla benim eksiklerim kaldı onları da ekimde bitiririm inşallah
Heyzilandmercimek Mochi kız ne 600ü dedim ya ben 2700e aldım temmuz sonu diye şuan 3 bin tl diyosun 300₺ yine şu zamana göre ama bütçe meselesi tabi birşey diyemem 🤷🏻♀️pregoda güzel bu arada pregodanda memnunlar baya arkadaşım prego aldı
yesilkahve Hzzz ben de ilk bebeğimde sleppy kullandım ve gerçekten memnun kaldım, ilk üç ay bio natural sonra da natural olan ürününü kullandım iyiydi. İkinciye de sleppyden stok yaptım inşallah memnun kalırım yine 💜
Hzzz yesilkahve bizde deneyecegiz bakalim gonul isterki net bir sey olsa fazla fazla stok yapalim ama elimde kalacak diye ne islak mendil aldim ne de bez birer paket aldim sadece.Saglicakla buyutun evlatlarinizi
ceylininannesiii Heyzilandmercimek valla ben daha hiç bir şey almadım ama her şeyi tam sayılır sağdan soldan gelenler beşik felan sadece +1 hastane çıkışı almam gerekiyor bir tane yeterli olmaz diye düşünüyorum birde bez ıslak mendil vs 🥰
Heyzilandmercimek ceylininannesiii ıslak mendil toplu paketlerinde ikincisi 1₺ kampanyası oluyor haberin olsun ben 24 paket ıslak mendili 160₺ye almıştım pure babynin 😇
Mochi Heyzilandmercimek ben almaya kalkıp beklettiğim zaman 2,400 dü 🤓 prego’ya da bi bakayım joie kanz Kraft bunları önerenler de oldu ama bugün yarın alırım artık herhalde her an zam gelebilir tekrar. Bir de bebek törpüsü alan oldu mu acaba memnun olanda olmayanda var sanki daha pratik gibi makastan ziyade
Heyzilandmercimek Mochi ben 👆🏼 bugün geldi kargo hatta kendi tırnağımda denedim bildiğin törpüledi kız çok güzel. Hepsi buradadan aldım bence işimize yarar gayet