Pinarlina19 Aicsnpj4 bence ne kdar erken başlarsan o kadar iyi 6. Aya kadar çatlamadım diye sürmedim 7. Ayda bir haftada sağolsun 50 çizik oldu ve geçmiyor 🤷🏾♀️
Hizligonzales Aicsnpj4 4haftalikken gebe oldugumu ogrendigim ve o zamandan beri duzenli kullandim catlak kremi badem yagi kakao yagi kantaron yagi hepsini kullandim sonuc harita gibiyim🤦
GozdeGunduzz Aicsnpj4 aklıma geldikçe hindistan cevizi yağı sürüyorum açıkcası olacağı varsa oluyor biraz da genetik bi durum ve sürekli krem yap sürdüğü halde çatlayan o kadar çok insan gördüm ki saldım açıkcası 😁
Tgcmrt48 Aicsnpj4 hiç bir işe yaramayacağını söylemek isterim en başta 👀 çatlak olayı kremlerle örtülecek bir olay değil ne kadar sürsende çatlıyor biraz genetik faktörlerde yer alıyor bazıları da hiç çatlak yok mesela ama kremlere güvenme derim 🌸😊🩷
bdenerigokce damla097 kıskanan olur dikkat et kız 😂😂 nazara gelirsin bi çatlarsın Allah korusun 1 güne bakar 😂
Elif_iys @Aykem bence tamamen genetik benim 2.gebeligim ikisinde de çatlamadım sadece bio oil 1 şişe kullandım baskada birşey kullanmadım çatlamadım
Aykem Elif_iys bnde biobil kullanıyorum. Dediğiniz gibi bencede genetik. Kuzenim en iyi markaları kullandı hep öatladı
damla097 bdenerigokce kız bırak nazar değsin diye yazdım zaten hamile olduğum belli değil varsın çatlasın öyle dertlerim yok 🤭😁
Busetomris Kızlar genetik diyosunuz da benim annemin göbeği full çatlak çünkü o zamanlar böyle kremler yokmuş. Ama ablam lierac kullandı 18 kg aldı hiç çatlağı yok. Demek ki genetik bile olsa önlenebiliyor.
Hizligonzales Aicsnpj4 valla ne annem nr halalarim ne teyzem hicbirinde yok herkes genetik diyoda bilemedim 🤣