Damlacaa Prezervatif ayni zamanda geri çekilme ile hamile kaldim dun ogrendim inan bir haftadır bende yemediğim ne eksi ne aci kalmadi. Hersey yedim ve yemeye devam ediyorum. Koş hemen test yapp 😄
Tbayram Damlacaa Ah ah zaten saat geçmiyor bu yorumları da okuyunca iyice panik oluyorum yarın ilk iş sağlık ocağındayım🤦🏻♀️
bademli_puding Tbayram emziriyordan düzensizlik olabilir o yüzden kesin adet tarihini de bilmeyebilirsin test yap olmadı kan ver içün rahatlar geri çekilme her zaman akılda soru işareti bırakır 😂
Aryaakalin incitanesi__ geri çekilme yöntemi sağlıklı bir korunma şekli değil arkadaşlar😂 ilişki sırasında erkeklerde de kadınlarla da bir zevk sıvısı oluşuyor biliyorsunuz. Mikroskopta yapılan araştırmalarda erkeklerdeki zevk suyunun içinde canlı sperm hücrelerine rastlamışlar😂 ammmmman dikkat😁
Tbayram gulayse_38 Ay gidemedim babamla geldi sabah kahvaltıya öğleden sonraya kaldım. Evden biraz mesafesi de var güneş tepedeyken çıkartmak istemedim kızımı o yüzden yaptıramadım😬
gurbetcianne97 Amigurumi enfeksiyon tehlikesine karşı doktorlar prezervatifle korunmayı öneriyor canım. Spermin de sancı tetikleyici ve rahim ağzını yumuşatma özelliğine sahip olduğu için doğuma yakın korunmasız ilişki öneriliyor
Tbayram Aysnr11 İlk test yaptığımızda silik çıkmıştı erken olduğu için o yüzden kan vermek istedim veee dün verdim sonuç bekliyorum 🤭
Hirali Tbayram dogumdan sonra adetin duzene girmesi uzun suruyor 1 seneyi gecebiliyor tabi test yapmadan bilemeyiz