Gunes17 etkafa 82 sancı canım yani benim dogumhanede ki nst de bu sekildeydi o dediğim 82 olan yer bende yukseldiginde sancilaniyodum
Mervesultan etkafa @Gunes63 canım internetten nst taco değeri yaz bak orda da teyit etmiş oluyoruz annedeki dalgaların değeri o ☺️
etkafa Gunes17 bende sizin bildiğimiz gibi biliyorum çünkü ebe sancım var dedi 7 yazan yeri kasılma diye biliyorum ama eminde değilim nurdan sormak istedim
Mervesultan etkafa hayır taco 7 olan senin kasılmaların ( yani sancın dalgan aynı terimler ) ben öyle diye biliyorum
1melekannesi3858 etkafa canim.toco yazan sancıymis dünden nst çeken ablaya sordum toco yazan sancı dedi
Gunes17 Mervesultan ?? Daha önce hiç doğum yaptın mı ki konusuyosun ?? Pulse sancı demektir öyle internetten araştırıp konuşmakla olmaz
Mervesultan Mervesultan etiketlediğim yerdeki herkesin konuşmasına bakabilirsiniz bi siz doğurmadınız sanırım 😊 herkes yanlış biliyor olmalı ✌🏻
Gunes17 Mervesultan buna inanmam çünkü eğer doğum yapmış olsan dogumhane de sürekli nst bağlı oluyosun ki o 82 sayısının sancı değeri olduğunu bilirdin