NewMom__ Kızlarr bacağımda ince ince mor damarlar çıkmaya başlamışş 🥺 şu an az ama çoğalırsa diye korkuyorum 20+4 haftalık gebeyim bunlar gebelikten sonra geçiyorlar mı çoğalmasın diye ne yapmak lazımm
bdenerigokce NewMom__ bende de çıkmaya başladı 24+6 yım şuan minik minik var 🤷♀️ geçiyor diyorlar ama korkuyorum
Agg0207 NewMom__ hayır canım geçmiyorlar ilk dogumumdan kalanlar var 4 buçuk sene geçti üstünden hiç geçmedi şimdi yinne hamileyim biraz daha eklendi üstüne
cokkasmabeabi NewMom__ varis onlar 🥴 geçmiş olsun bende de çıktı artarsa dogumdan sonra kalp damara gitmeyi düşünüyorum
__mom1 NewMom__ varis onlar çıktı mı geri gitmiyor malesef. Fazla ayakta durmak oturmak arttırıyor. Günün belli zamanı bacakları yukarı kaldırmak lazım
bdenerigokce Bulbulyuvasi doktora soracağım bunu bi kaç kişi böyle dedi ama varis çorabı alt bacak için değil mi üst bacak içinde var mı ki
cokkasmabeabi bdenerigokce diz üstü de var külotlu çorap şeklinde olanları da. Yalnız acayip yakıyor bilesiniz.
NewMom__ cokkasmabeabi Varis biliyorum ama ince mor damar demek daha hoş geldi varis diyince gözümde kpcaman mprluklar canlanıyor moralim bozuluyo😂😂😂😂😂
cokkasmabeabi NewMom__ ahahahsjsj benim eşimde de var varis ve o farketmisti ay bir acıyarak söyledi ondan beter oldum ben 😂😂😂 alıştım ama şimdi zaten göremiyorum gönül katlaniyor
cokkasmabeabi bdenerigokce normal çorap gibi değil onlar. Makinede falan yıkanmıyor zaten sabunsuz elde yikaniyor giyip çıkarması da hayli zor orada kan akışı olsun diye uğraştığı için. Kislik termal çorap işlevi görüyor bir nevi