nurduran42 Monaaa 33+1 aşırı sıcak uykular haram uyuyamıyorum sıcaklardan her şeye nefes nefese kalıyorum ama değer bu minnaklar için 💙😍
EmineTarik Monaaa 30 haftalık baya ağırlastım uykular yürüyüşler herşey zorlaştı sıcağı zaten demiyorum bile ateş içimden çıkıyor sanki 🙈
gamzecgr Monaaa hem de nasılll bi an önce kış gelsin karnım da erkenden büyüdü debelenip duruyorum sıcakta 😂 çift yumurta ikizi mi sizin
Begovicka 7+3 ama bi tanesi digerine gore 5 gun gerideymis. Kalbi durabilir, kesesi de kucuk dedi. Boyle bisi yasayan var mi? Bu arada, evet hava cooook sicak 🥲
Mother-happy Banada ilk öyle dediler biri 6 haftalıktı biri 4 haftalık küçük olandan ümitlenmeyin dedi doktor o düşebilir sadece 10 gün sonra gittiğimde küçük olanla diğerinin arası 1 güne denk geliyordu 🥰 yani kardeşine yetişmişti çok şükür şuan 10 haftalık ikiside bir gün var arada
Ayce09 Gulebnnk 1 gün var aramızda bende ağırlaştığıöı hissediyorum sabır diyorum bi 20 güne serinler hava 😢
Ikiz_annesii Monaaa 36+4 üm bir hafta sonra doğumum var inşallah heyecanla bekliyorum 🥰 ev temizliğimi yapıyorum şuan
hasret80 Tek yumurta ikizi 21+1 günden çok hareketler sağa sola yapamıyorum sıcak rabbim hariyli doğumlar nasip etsin ins
Gulebnnk Rabbim herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah hamilelik zor ama ikiz hamileliği çok daha zormuş onu anladım