Nrfsn46 Kizlaar ben özelde doğum yapacağım 7 bin dediler doğuma 7 bin öder cikarmiyiz yoksa hersey için ayrı parami
Balbebek012 Nrfsn46 7 bin çok iyiymiş benimki 15 bin ve sadece nu parayı vereceğiz ilkinde de öyle olmuştu
Meiss Nrfsn46 7 bin çok iyi ya benim 25 dedi doguma kadarda yine zam gelecekmiş bu fiyat gecerli olmaz dedi,dogum ucreti ustune ek ucretler cikarmi sormustum hersey icinde dedi ama ne derece dogru bilemedim illaki ek talepleri olur
Yazmelegi_ Nrfsn46 eğer gece veya hafta sonu olursa ek ücretler oluyormus bize öyle dediler onun harici 7000 ödüyorsunuz
bdenerigokce Nrfsn46 doktor girmiyorsa zaten 7 bin olması çok normal ki🤷♀️ doktor olunca ücret aşırı yükseliyor
201520202023 7 bin cok ıyimis hangi şehir merak ettim ben afyonluyum burda ozel hastane 13.800 suan ben doğurana kdar ne olur bilmem
minikmucizeemaak bdenerigokce 201520202023 Bende Yalova da özele gidiyorum doktorumdan da çok memnunum üstelik doktor giriyor doğuma 7500 oldu yeni zamla normal ve zorunlu sezeryan 🥲
MasalAlparslanMom Kadın 7 bin iyimi dememiş ekstra ödeme çıkarmı demiş herkes yarışmis🫣 çıkmaz bacım ekstra ödeme ,zaten devletede dünya kadar yansıtıyolar doğum ücreti ne kadar dedilerse tabı doğum yapacagin günün güncel fiyatı üstünden başka ödeme çıkmaz
MasalAlparslanMom Sunaozturk özeller devletten para almiyomu sanıyorsunuz 🫣size ilk doğumumda SGK’ya yansıtılan hasta bezinin lavmanin listeli fiyatlarını atayım 😅enabizda görünüyordu yanlış hatirlamiyosam
MasalAlparslanMom Bulbulyuvasi benim yazdığım zaten özel hastanelerin devletten aldığı ödemelerdi, özeller sadece bizden aldığı paralarla kalsa iyi boşuna mı SGK li sgksiz fiyatı değişiyor,ondan bahsettim aslinda yanlış anlaşıldı
bdenerigokce minikmucizeemaak Yalova küçük bi yer o da normal 😂 Yalova ile İstanbul’u bir tutmamak lazım, Yalova’da günde 5 doğum oluyorsa İstanbul’da 25 doğum oluyordur belki daha fazla 😂
Alyel Nrfsn46 canım ben iki doğum yaptım özelde şimdide yapacağım yani paket fiyatı tahliller ameliyat yatış hepsi içindeydi ama ekstira şey isterseniz oda epidural felan onların ücreti oluyordu sannirim bizim hastanenin fiyatı 10 bin
minikmucizeemaak bdenerigokce Tabi Yalova İstanbul aynı olmaz ama benim doktoruma Kocaeli’den bile gelenler gördüm burda 🫶🏼 Tabi bu gidişle bi zam daha yeriz gibi geliyor başladığımdan beri 2 zam yedim. Sağlıkla gelsinler de olacak bir şekilde artık 🥲