Meltemtuna Ben de 9 haftalık yaptırmak istiyorum,biraz da korkuyorum yorumlarınızı deneyimlerinizi merak ediyorum 💕
rabiaozcans Meltemtuna ikili test yapana kadar direkt fetal dna testi yaptırmak daha mantıklı. durumunuz el veriyorsa hiç düşünmeyin derim.
Meltemtuna 1palyaco benim kastettiğim aslında bebekte kromozomal bi hata var mı diye yapılıyor 2li 3 lü test yerine 🌸hem de cinsiyette erken belli oluyormuş
Meltemtuna nilsubldn hadi hayırlısı 💕ben de 2 hafta sonra düşünüyorum o zaman 9 haftalık olacağız ..1 hafta da mı belli oluyormjş?
nilsubldn @Meltemtuna 10.haftadan sonra yapılıyor diye biliyorum, ben genoksa yaptıracağım beş gün içinde çıkar demişlerdi ❤️
Meltemtuna nilsubldn ücreti ne kadar bilginiz var mı? 5 gün baya erkenmiş çok beklemek zorunda kalmazsınız ne güzel 🥰
nilsubldn @Meltemtuna geçen hafta aradığımda 9 bin demişlerdi ama dolar üzerinden olduğu için her an değişiyor dediler yarın tekrar arayıp öğreneceğim inşallah sağlıklı sonuçlarını alırız🌼
Erbil21 bahsettiğiniz test genel kromozom yaygın olan hastalıklara bakıyor ve cinsiyet belirleniyor fetal DNA diye geçiyor ben de yaptırdım 320 dolara yapıldı Kan ile işlem yapılıyor
nilsubldn @Elizbusra ben henüz yaptırmadım salı günü 10.hafta doluyor o zaman yaptıracağım. Geçen hafta aradığımda 9 bin tl dediler ama kur sürekli değiştiği için fiyatın da değişebileceğini söylediler yarın tekrae arayıp hem randevu alıcam hem de fiyat sorucam
Elizbusra nilsubldn bana 10 bin dediler yarın yaptırcam 13 haftama giriyorum ıkıli teste papa düşük cıkdı ultrasonda iyi gözüküyor bebek dedi
nilsubldn @Elizbusra genoksa mı sormuştunuz siz de? İnşallah temiz çıkar sonucunuz ben hiç yaptırmadım tarama testi
MiaBaslck Geçen hafta genlab. Yaptırdım 2 hafta önce ödeme yaptım 8.750 yaptıracaklar erken ödeme yapmalı bence her hafta fiyat güncelleniyor.