Mucizem24 Hormon bozukluğumudur bilmiyorum ailemde de böyle bisey yol gebelikten önce tüyler vardı ama şimdi tek tük de olsa uzun ince kıllar var kızlar kötü görünüyor var mı başına gelen ?
Churcill Mucizem24 benim de var bazen alıyorum bazen bırakıyorum gebelikten önce de vardı dökülceğini sanmıyorum bakalım ne olacak
Bernasnli Mucizem24 amaaaann bu kadınların çektiği ne ya gögüs göbek kalça kıllanıyor çatlak cabası bıktım be
Mucizem24 gamzecgr doğumdan sonra geçeceğini de sanmıyorum öncesinde de vardı çünkü bu kadar yoğun değildi önce kesip sonra bebişi emziricez sanırım gebelik öncesi tutup çekiyordum ama iyice çoğaldı maalesef
gamzecgr Mucizem24 aman adamlar kendine baksın baştan aşağı kıl onlar bizim her zaman müdahale edemediğimiz bir iki yerimizde de oluversin
Delidolu Mucizem24 evet ya ben hep alıyorum zaten eşim kıl sevmez o yüzden dikkat ediyorum yapacak bişey yok
Mucizem24 gamzecgr sende haklısın benim esimde tüy yumağı maşallah 😃eşim hariç kimsenin yanında bebeğimi emzireceğimi sanmıyorum insanlar Cook tuhaf
gamzecgr Mucizem24 orası öyle bizim bi akraba doğum yaptı kız emziriyordu yazık göğsü küçük diye kıza demediklerini bırakmadı yenge suretindeki insan herşeye kulp bulurlar 😂 ağlattı kızı valla biri bana dicek yok kıl var yok bilmem ne bebeği bırakır üzerine doğru uçarım o an😂 kescez durcaz artık
Vefa7 Mucizem24 benimde oyle heleki karnim oho eşim dalga geciyor ki,hic bende oyle tuyler yok cok kotu insan utaniyor yha ne yapmak lazm acaba
Milen7 Bende hep vardı hamilelikte azaldı şuan ama hep ağda ile veya cımbız ile aldım hala daha alıyorum tertemiz oluyor