Mebus Kızlar bebeğim 6 gün geriden geliyor ultrasona göre 9 haftalığım daha da gerilerse diye korkuyorum tavsiyeleriniz nelerdir beslenmeme birşey katmalı mıyım sizin bebekleriniz nasıl yakaladı haftasını ekstra birşey yapmış mıydınız
Seyhan494 Mebus ilk haftalarda benimde öyleydi uygulamadaki haftasıyla ultrason aynı değildi ama zamanla oturuyor cinsiyetini öğrendiğimde mesela oturmuştu haftası 15 16. Haftalarda oturuyor zamanla
Mebus Birde toz nesquik kullanıp haftasını yakalayanlarını duydum şekerli olduğunu biliyorum evet ama içinde vitamin ve mineraller de var haftada bir iki gün tüketsem faydası olur mu veya zararı
Sebnem9593 Mebus canim ilk 12haftasina kadar bizden beslenmiyor bebek yemekle olmaz o ileri haftalarda kilo ölçümü yapilan zamanlar için gecerli
gamzecgr Mebus kullanılabilir ama miktarını iyi sınırlamak lazım çok şeker var içinde diye biliyorum doktora danışmanız lazım ama daha ilk 3 aydasınız beslenme şekliniz kesenin haftasını yakalamasına faydası olmaz ilk 3 ay kandan besleniyor yine tabi kendi doktorunuza danışın
cokkasmabeabi Mebus iki çocukta da hep gerideydi. Bu haftasıyla uyumlu çıkıyor şaşırıyorum 🤣 bazı bebekler minyon oluyor yapacak bişey yok ne yaparsanız yapın olmuyor
Mebus gamzecgr haklısınız doktorum bana folik asitten başka takviye vermedi açıkçası içerisinde vitamin mineral olan şeylerden yemek istiyorum
Sebnem9593 Mebus 12de 3gun ileri sonralar 2hafta ileri simdi haftasiyla uyumlu 2hafta önden ya da geriden gelmesini doktorlar normal kabul ediyor
gamzecgr Mebus 12. Haftadan sonra veriyolar onları ihtiyaç halinde sağlık ocağında kan alıyor ya hepsine bakıyorlar duruma göre veriyorlar merak etmeyin