Mmeleklr2 Asya2838 ben ikinciye prezervatifle hamilr kaldm doğumdan sonra ya hap yada implant düşünüyorum
Nrfsn46 bdenerigokce canım ilk 6 ay doktor yasaklıyor hapı bende hapla korunmayı düşünüyorum ama ilk 6 ay ne yapmalıyım bende bilmiyorum
bdenerigokce Nrfsn46 c ile başlayan bir ilaç, sadece emzirenler kullanıyormuş doktoruma sorucam doğumda, daha doğumuma var ama düşüncem bu, ne spiral ne prez 2 sine de güvenmiyorum
_emineyavuz Nrfsn46 oğlum 3 yaşında eşim korundu hep ve şuan 6aylik hamileyim isteyerek oldu bebişimiz🤗
Bsrcip Asya2838 az önce eşimle babam tartıştı kocam beni evden atmaya kalktı çocuğum var devlet çocuğu bana verir mi diye post açmışsın şimdi korunma yöntemlerini soruyorsun…
Aden_simay Asya2838 doğumdan hemen sonra ria takiliyor diye biliyorum ben öyle yaptırmıştım ancak bende alerji yaptığı için Qarista diye bi ilaç var onu kullanmaya başlamıştım
Sehermahsum7321 Asya2838 geri çekilme yöntemi ile 2 defa hamile kaldım 😅 bir tanesi düşük oldu şimdi gene hamileyim 😅 tabi bir oğlum da 2.5 yaşında
symag Asya2838 şaka gibisin ya insanlarla dalga geciyorsun. Eşinden ayrılma yollarını sorup ertesi gün korunma yöntemi aramak nedir ya.