Filizismail Kızlar ben ilk idrar testi yapmıştım ama hamile gözükmedim sonradan röntgen çektim ve kasgevşetici iğne yaptırdım aradan bi kaç hafta geçti adet günüm üç gün gecikti bende sağlıkocağında kan testi yaptım ve 4 haftalık hamilesin dedi sizce bebeğe bir şey olur mu çok korkuyorum
fatmanurkantar Filizismail bence biran önce periontolog(riskli gebelik uzmanı ) bir doktora gidin o en güzel açıklamayı yapacaktır
Gg123 Bende aynı şekilde hamile olduğumu bilmeden röntgen ve ağrı kesici iğne yaptırmıştım ondan sonda 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim çok körktum üzüldüm doktora sordum daha çok küçük olduğu için etkilenmemiştir drdi Zaten öyle bişey olsa düşük oldurdu dddi 4 aylık olduk çok şükür su anlık bişey Yok bilmeden yapınca Allah korur derler kalbini ferah tut doktoruna danış yine de ☺️
Filizismail Gg123 Ayyy valla böyle yazdın ya çok mutlu ettin beni Allah senden razı olsun inşallah bir şey olmaz benim bebeğime de ilk çocuğum kaybetmek istemiyorum Rabbim herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın benim bebeğimi de
Gg123 Filizismail amin canm Allah senin de yüzünü güldürsün ama sen yine de doktoruna söyle mutlaka ultrasonda bakılsın bi