O111235678 Ne yaptınız kizlar hiç mi canınız bişey çekmedi maşallahiniz var ben 27. Haftadan şişmiş durumdayım☹️🥴
ug_fa-3diplomalianne Haticealan bilmiyorum ki kuzum henüz öğrenemedik ayın 15inde kontrolüm var sonra ikili test falan bakalım ne dicek 🥰
Bebegimlebuyuyorum -Annem ben varım canım 😁😁😁 37+4 30 kilo aldım . 73 ile hamile kaldım şuan 103 kiloyum ilk gebeliğim ve bu post beni darma duman etti 🥴🥴🥴🥴😁😁😁😁
-Annem Bebegimlebuyuyorum Yaa seni gördüğüme çok sevindim 😻Sen eşittir ben , ben eşittir senn 😂😂 Benimde ilk gebeliğim daha yolun yarisindayimm diger yarısını merakla bekliyorum😂 Sen çıkana kadar kendimi çok yalnız hissediyordumm😂😂
Sevde43 Bebegimlebuyuyorum aynen bende 73 kg la hamile kaldım daha 3 ay var bende 90 a çıkarım diye korkuyorum yaa ;( sözde diyetisyene gittim dikkat edemiyorum 😅
sultanireem NewMom__ nası 2 kilo almışsın ya banane ben kabul etmiyorum ben 26haftalık oldum 7 kilo almışım bile bide gece acıktım diye beni dürtüyosun hain bana yedirip kendin yemiyomuşsun demekki 😏😏😏
sultanireem NewMom__ asssla inanmıyorum sana ben azıcık fazla yesem 10kiloya çıkıyorum bi iki gün dikkat edince geri düşüyorum 7 kiloya allahtan 55tim ben hamile kaldığımda diye şükrediyorum şimdi 😂