Pnr22 kizlar 2. gebeliği çok istedik 6 aydır planliydi ve şükür rabbim nasip etti erken test yaptım ondan önce tat almama ve sinir vardı gecenin bı vakti turşu diye uyandım 2gun sonra test yaptım erken gebelik testi denedim çok kırmızı olmadı ama belirgin iki cizgi oluştu .Dünden beri kasıklarım o kadar agriyo ki ayakta duramiyo uzaniyorum.Doktorum illa kan ver diyo sanki gebe olduğuma inan miyo 😂😂😂
yesillimonn Pnr22 Hayırlı olsun gözünüz aydın inanmadığı için değil düzenli artış var mı diye bakmak için kan ver diyor
myangelson Pnr22 başka birşey demez zaten önce kan verilir düzenli artış bakılır sonra belirli gün verir kese görmeye çağırır bunda tuhaf olan birşey görmedim ki ben
KLORAKHANIM Cunku doktorlar daha bilimsel yaklasiyor. Hcg takibi yapmali, dis gebelik mi kimyasal gebelik mi bilmeli Hayirli ugurlu olsun saglikla al kucagina.
Pnr22 Kyy01 ilk kizimda ki.doktorum böyle değildi yumuşak davranırdı ya hamileyim dimi diyorum kan görmem gerek diyo dese ya eve test pozitif ya hemen gel yada biraz bekliyelim der
Pnr22 yesillimonn evet öyle ama testi atıyorum evet pozitif artık bizim görmemiz gerekiyo demesi gerekmez mi kan vermelisin kan değerini gormeliyim diyo hep ilk kızımda gittiğim doktorum böyle değildi kızımda hayırlı olsun testin pozitif bıkac hafta bekliyelim ultrason da görelim diye konuşturdu işte o digeri bana tuhaf geldi
yesillimonn Pnr22 Bence ilk kızınız da gittiğiniz doktorda bı sorun var gibi 😃test pozitif çıkınca genelde kan verilir hatta doktorun demesine bile gerek yok 2 günde bir kan verirsin takip edersin sonra doktora gidilir artış değerlerine bakar değerlendir me yapar vs vs yani bende ikinciyi doğurdum ama gittiğim doktorlar hep kan ver artışa bakalım dedi
Asel2702 Pnr22 yani işini yapcak sonuçta kan istemesi bazı şeyleri kesin görmek için iyi bi doktor olabileceğinin işareti olabilir bence 🙏
Pnr22 myangelson yesillimonn yok ilk doktorum doç doktoru çok çok iyi doktordu ama ne olduysa hastaneden yok
Pnr22 Tugba_turk46 düzensiz adetim var bı duzene giriyo bı düzensiz daha adet olmama 10 gün var uygulamada öyle diyodu ama 2 haftaya yakın tat almama koku hassasiyeti ara ara baş donmesi falan oluyodu erken gebelik testim pozitif çıktı yarın kan vermeeye gidicem.
myangelson Pnr22 anladım hayırlısı olsun ama bu gittiğiniz doktorda da bir anormallik yok yani çünkü kan tahlili ile kesinlestirmeden doktorlar hamilesin demez genelde. Hatta düşük değerde öğrenince düzenli artış görmeden bile hamilelik kesin var demiyorlar
Rfrshr Doktorunuz haklı. Kan değerini görecek 2 gün sonra yaklaşık iki kat artış var mı bakacak veya belki değeriniz yüksekse keseyi görmek için çağıracak. Sağlıklı bir gebelik var mı yok mu onu tespit etmeye çalışıyor yaptığı doğru yani