koalamom_ SedaF ben de doktor arayışındayım kadın erkek fark etmez ilgisi takibi bilgisi iyi bir doktor arıyorum maalesef 2 kaybım var 3. Gebeliğim
Ozge111 koalamom_ medicana değilde numunede özlem hanım var işinin ehli bnce 31 hafta olduk hep ona gidiyorum çok memnunum medicana da Sultan hanıma gitmiştim o çok iyi
-Ozlem58- Ozge111 Özlem bolayir mı canım ben de ona gidiyorum ,ama başı kalabalık olunca çok ilgilenemiyor olmazsa ilgileniyor
koalamom_ SedaF evet onu biliyorum numune Merve hanım ve medicana savaş bey e gidiyordum ama şu an medicana dan ayrıldı belirsizlik süreci var medicana da olmayabilir o yüzden bir doktor arayışına girdim
Symanr06 koalamom_ bende sultan hanıma gidiyorum çok memnunum farklı bir görüş almak için kerime hanımı denemek istemiştim ama hiç memnun kalmadım girmemizle çıkmamız bir oldu
Symanr06 SedaF asla fikrinizi değiştirmek sizi karsız bırakmak istemem herkesin beklentisi farklıdır ama eşime ve bana çok olumsuz bir doktor olarak geldi ve yanında 2 dk bile durmadık doğru düzgün kalp atışı bile dinletmedi ki gittiğimde haftam 21 di
koalamom_ SedaF 1 ağustosta sözleşmesi bitti şu an bir belirsizlik durumu olduğunu söyledi sürecin belli olmadığını söyledi medicana ile konuştuğumda savaş bey ayrıldı diyorlar zaten medicana sayfasında da randevu kısmında savaş bey ae randevu alamıyorsunuz
SedaF koalamom_ şimdi gördüm canım valla dediğim gibi aysegül hocada çok iyi diyorlar ben sultana gidiyordum sonra kerime hocaya geçtim
koalamom_ SedaF Gültekin duymuştum iyi demişlerdi ama o da sormazsan cevap vermiyormuş kendisi bir şeyler söylemiyormuş hasta ile iletişimi çok iyi değilmiş