Raziyenurx okuduğunu anlamayan bir kadinsiniz ne yazık ki üzüldüm adınıza biraz kendinizi gelistirin lütfen. Dalga asla geçmem, demek istedigimi algılayın once polemik yaratacaginiza. Önlem almıyorsunuz kafanıza göre o zararlı bu zararlı yok çok pahalı diye karar veriyorsunuz sonra başınıza gelince ah vah ediyorsunuz. Bir candan bahsediyoruz evlattan bahsediyoruz, nelere insan para harcıyor. Evladınız için önceden yaptıracağınız basit bir ultrasonla o canı kurtarabilecekken yok çok zararlı diye nerden biliyorsaniz karar veriyorsunuz sonra üzülen yine siz oluyorsunuz ihmale gelmeyecek şeyden bahsediyoruz burda. Kendi kararınız kendi evladınız ne kadar değer veriyorsunuz o size kalmış. Ama çok bilimsel birseymis gibi doğruymuş gibi de millete yaptırmayın gerek yok, ben yaptırmadım akrabam yaptırmadı bişey olmadi diye akıl verip hakka girmeyin. Sizde akrabanizda bir sorun çıkmaz burda yaptırmayın dediğin kadının bebeğinde sorun vardır siz aklına girersiniz yaptırmaz doğum anında müdahale gerektiren şeyi on goremezler bilemezler o bebeğin canına malolur bu vebali nasıl odiceksiniz öbür tarafta? Hakim olmadiginiz konularda akıl vermeyin