gulayse_38 dayak yemişim gibi heryerim ağrıyor kızlarr doktor magnezyum yazdı ama hiçbir faydası olmadı şıp diye ağrılarımı kesti çok faydasını gördüm dediğiniz marka varmı Allah rızası için kurtarın beni bu ağrılardan 🥺
Hrdl Yazmelegi_ o ilaç tansiyon düşüklüğü yapıyor mu canım sende bende kullanıyorum da baş ağrısı yapıyor
gulayse_38 Yazmelegi_ hah o ilaç işte daha kötü etti beni başımdan ayak parmaklarıma kadar ağrılarım oldu kullanınca halsiz kaldım yataktan cıkamadm uyku uyuyamadm. Doğru düzgün ilaç kullanamıyorum zaten ne kullansam yan etkisini kesinlikle yaşıyorum 😢
Mrvcakatt gulayse_38 insaAllah faydali olur sana da . Benim kalca kemigim agriyordu bi de sol kasik gecti sukur
zeynep_ebe_46 Bir de magnezyum ağrı kesici gibi anında kesmez ama gün içinde epey rahatlatır kullandıkça daha da etkili olur uzun vadede
Bilge_11 Ben decavit magnezyum kullanıyorum ne ağrım ne kramp oluyor. Bence bünyeye alakalı. Birde hergün soda tüketmeye gayret ediyorum oda baya fayda sağlıyor içindeki mineraller sayesinde