Tugbanass Herkese selamlar, ilk başta duru su ve pamuk kullanmayı düşünüyorum bende herkes gibi sonrası için temiz içerikli bir ıslak mendil arayışındayım. Siz hangi ıslak mendili kullandınız kızlar? Tercihleriniz neler.
Aydanur06 Tugbanass her sekilde suda akitip kullaniyodum bunun icin genelde indirimde gordukce molfix sleepy ve baby turco aliyorum
Ozge111 Tugbanass 2. Ürün 1 TL kampanyasından baby turco yenidoğan aldım doğum yapmadım henüz ama doğal içerikli olduğunu söylüyorlar
Asyabuse Sleepy almıştım aşırı sulu bir yapısı var yenidoğanda kullandım bi daha kullanmadım. Pure bayb aldım çok küçük ince bi yapısı var o da yine çok suluydu. Bayb turco aldım en çok ondan memnun kaldım. Ben hiç pamuk ve suyla temizlemedim ikizlerim var ıslak mendille bile yetişemiyordum zaten 🙄 kuvözdeykende bayb turco kullanıyorlardı
MerveTeyze Tugbanass Eyyy tecrübeli anneler benimde bu ilk bebeğim olacak özellikle dışarıdayken mesela hastanede iken çişini yapmışsa oğluş ıslak pamukla temizlerim ok hatta gül suyu sprey ile cildini desteklemeyi düşünüyorum Ama kaka yapmış ve dağılmışsa o zaman ıslak mendille kabasını temizleyip detayını yine ıslak pamuk yada Gülsuyu sprey be pamuk ile yapsam mantıklı mı