Feyzasucu Yasmin41 benım ıse gorulmedı 5+1 dedı acıldekı doktor bu doktorları anlamıyorum benımde bı arkadasım harıc kmse zd bılmıyor hıc bılgı alamamk cok kotu
Deryayilmazkahraman Yasmin41 aynen annelere ve erkek kardeşime Çarşamba günü Soylicm onun dışında hiç bir akrabam bilmiyor sadece yakın arkadaşlar biliyor o kadar özellikle annemin babamin yüz ifadelerini gormek için sabırsızlanıyorum 🤩
Deryayilmazkahraman Zumrut aaa kalp atışını duydun mu 😍 hadi gözün aydın çok sevindim yaaa bende cumartesi günü duyucm Allah'ın izniyle inşallah bı sorun yoktur bende duyarım bebişimin sesini💕
Zumrut Deryayilmazkahraman canım sende mutlaka haber ver. Çok teşekkür ederim çok şükür. Rabbim korusun bebişlerimizi 🧿🧿🧿🧿
Yasmin41 petitehatunn benim betaya bakmadı doktor canım ilk muayenede kese görüldüğü için ben istedim bakalım dedim gerek yok keseyi gördük dedi doktor Ama doktora gitmeden 4 -5 gün önce 890 dı betam
Deryayilmazkahraman Zumrut tabiki de Zumrut haber veririm canım bı cumartesi gelsin sanki 1 ay sonra gel dedi doktor alt tarafı 1 hafta sonra zaman geçmek bilmiyor 😕
Saibe Zumrut bende 5+3 üm hayırlısıyla inşAllah Çarşamba günü kesesini görmeye gidicem benimde ağrılarım oluyor rapor aldım hatta uzanıyorum çok ayakta kalmamaya çalışıyorum. Göğüslerim ağrıyor baya şiştiler. Peki kalp atışını duydunuz mu
Deryayilmazkahraman Saibe benimde seninle aynı 5+5 olduk bugün aynı zamandayiz yani 🙂 benim göğsüm acıyor onun dışında ağrı yok çok şükür henüz kalp atışını duymadım cumartesi günü Allah'ın izniyle duyucm
YusufZeynep Seldasri 7ci haftama girdim önce sızı vardı bu hafta kaşıntıya döndü bi sıkıntı yoktur inşallah
Saibe Deryayilmazkahraman ben gittim kesesini gördüm inanılmaz mutlu oluyor insan kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. Ayrıca geç döllenme olduğunu söyledi. İnşAllah duyarsınız tez zamanda. Hayırlısıyla sağlıkla eli ayağı düzgün olur mucizelerimiz ❣️
Feyzasucu Deryayilmazkahraman hayırlı olsun canım oncelıkle benım de 5+1" ama keseyı fakan goremedım dedı karnımdan baktıgında doktor gercı kendı doktorum degıldı ama 17 sınxe gıdıcem bıda betam sa 1649.9 cıkmıstı
Deryayilmazkahraman Saibe Aminn İnşallah çok tercih ederek gerçekten güzel bu duygu Allah isteyen herkese sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin 🙏
Deryayilmazkahraman Feyzasucu karından görmesi için 3000 de olması lazım diyorlar 17sinde kalp atışını da duyarsın daha da gelişir bebeğin kendine çok dikkat et..