Elis-im Kızlar kaynanam dediki doğum olmadan kısa süre önce göbek değiliği tam olarak dışa çıkıyomuş. Tecrübesi olan yazasa sevinirim doğrumu bu??🤷🏽♀️
Ozgekilic_ Elis-im benım dışarı çıktı çok siştim ondan oldu dıye düşünüyorum bu ayı gectı ve 38+2 hala doğum sancım belırtısı bısey yok 😅
Balbebek012 Elis-im vallahi kaç aydır çıkık durumda hala doğurmadım bir haftam var. Kızımda da göbek deliğim normaldi oğlum olacağı için göbeğim biraz sivrildi delik de dışarı öıktı
Feriha07 Elis-im Benim 39+6 dışarı çıkmadı göbek deliğim, herkeste dışarı çıkmıyormuş diye duymuştum. Önemli mi ki 😁
Deletedmom0071 Elis-im benim çıkmadı 39+5 te normal doğurdum. Zaten boş bir göbek deliğim var pardon da nesi çıkacak dışarı anlamadım 😅
Demir-annesi34 Elis-im Bebeğinin cinsiyeti ne acaba benim erkek karnım sivri ve aşağıda olduğu için de olabilir göbek deliğimin dışarıda olması
Elis-im Deletedmom0071 Bende anladığımdan değil anlamak için sordum. Banada saçma geldi açıkcası🤷🏽♀️🤪
Demir-annesi34 Deletedmom0071 normalde göbek deliği içe doğru hamilelikte karnım çıktıkça göbek deliğim de dışarı çıkmaya başladı
Mummumlilo Benim göbeğim bayadır çıkık zaten ben doğarken göbek kordonumu yanlış mı kesmişler ne göbek deliğim biraz farklıdır benim🤦🏻♀️ hamilelikte baya çıktı