GulKeskin Oğlumun adı Kayra onunla uyumlu güzel kız isimleri arıyorum Eşim Afra istiyor , Afra isimli çocuklar nasıl oluyor çevrenizde var mi ??
bebitomom GulKeskin yeğenimin ismi Afra yolda yürüyemiyoruz resmen aşırı tatlı Allahım nazardan saklasın çok cana yakın dilbaz ama şu da var felaket yaramaz maşa ve koca ayı çizgi filmi var ya biz orda ki maşaya benzetiyoruz asla durmuyor bir dakika oturmaz ama bir konuşmaya başlayınca da nasıl cilveli nasıl tatlı dilli 😍
Meriva GulKeskin benim eltimin kızının Adı Afranur çok tatlı güzel bir kız ama çok soğuk çekingen insanlarla hemen iletişim kuramıyor
pediatrihemsiresi GulKeskin kızımın adı Arya oğlum olsaydı kayra koyucaktım ama 2.bebeğimde kız oluyor bende aryaya uyumlu isim arayışındayım
GulKeskin bebitomom Allahimm yesinler onu Masallah Allah size bağışlasın 😊 Biraz korktum ama şimdi oğlum çok sakin çünkü alışkın değilim😅
Emine12456 @GulKeskin siz bilirsiniz tabi de okula gidince hepsinin ismi o döneminkiker aynı oluyor sınıfta 😊
Biyologannee GulKeskin afra çok sert oğlunuzun ismi daha kibar. Alya Arya gibi isimler önermek istedim 🌸
GulKeskin Biyologannee teşekkür ederim evet arya bende düşünmüştüm ☺️ Evet adı gibi kendide çok kibar oğlumun 😌
Slnaycn GulKeskin arkadaşımin kızının adı çok tatlı maşallah farklı bir sırası var ama çok dilli 🤣 yönetmeyi seviyor 🥰