Minikmucizemveben MASALMYRA 😁😁 düşünsene ben olduğumu ay öyle bişey olsa bende şaşırırım kendime gülerim çok ama çok isterim yani sabah kızlarr ben doğurdum diye post açmayı 😇
MASALMYRA Minikmucizemveben hahaha al benden de o kadar ters donmus hamambocegi gibi cirpiniyorum yatakta kalkmak icin:D
Minikmucizemveben MASALMYRA kıyamam gülelim mi ağlayalım mı bu halimize 🙈 eşimle durup durup gülüşüyoruz benim bu halime 😂😂
Minikmucizemveben Hazal89 saatine kadar biliyorsunuz hemde 😍 sizin heycan daha doruktadır son on bişey kalmadı hadi hayırlısı olsun sağlıkla kavuşun inşallah
Sdagli Minikmucizemveben canım benim amin inşallah hepimiz için ☺️ Kucağımızda gördüğümüz günlerde de konuşmak nasip etsin inşallah ♥️
Asafiminannesi Bizimkiside 11 gun kaldi ama hic gelmicekmis gibi can oglum artik dogurucagima dair umudumda kalmadi sanki hep boyle kalacakmisim gibi geliyor.. helede bu son gunler o kadar zormus kii ön sancimi desen.. Kasiklarda agrilar mi halsizlikmi.. Allah hepimizin yardimcisi olsun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insaAllah🤲
Minikmucizemveben Asafiminannesi evet cnm o kadar iyi anlıyorumki seni benimde 7 günüm var ama dediğin gibi hiç gelmeyecekmiş gibi hissediyorum 😳
Zeynepali Kizlar bnm de 10 ocak gorunuyorda hic ocak dogumu olcak die hissedmiyorum hep aralik sonu olcak gbime geliyor ..
Minikmucizemveben Zeynepali hayırlısı cnm bende hep kasımda olacak diyordum ama bak hala gelmeye niyeti yok 😁