qulen Merhaba 9+4 den herkese selamlar. bu sabah7de lavaboya gittiğimde parmak ucu kadar bir et parçası geldi devamında hafif pembe bir akıntı ama silince peçeteye geldi. Kan pıhtısı mıydı acaba? Düşük tehlikesinden 2defa hastanede yattım bu arada..
Ebru-29 qulen normalde idrarimizdan et gelmediğine göre ??? Düşük yapıyorsun sanırım doktora git hemen
Pamuk qulen Ben önceki gebeligimde 2 kere 7 ve 9. Haftalarda parça düşürmüştüm.Cok büyüktü kan pıhtısıymış.Ama gittiğimde bebeğim iyiydi.Hemen hastaneye git canim.
qulen Pamuk öyle bişey ki önceki kanamalarımda hep gece vaktine denk geldim yatış yaptılar sabaha kadar doktorun gelmesini bekledik. Özele gideyim diyorsun bir dünya para elinde olmayıncada gidemiyorsun. Devlet hastanelerinde muayene yok ve doktor senin içinde gelmiyor açıkçası
qulen Pamuk şehir hastahanesi yeni yapılıyor. Üni hastanesinde çok uzak. Sabahı bekleyip kadın doğum doktoruna görünürüm artık
gamzecgr qulen ben de o haftalarda pıhtı düşürdüm 3 kere falan baya da büyüktü ama acile kesinlikle gitmeniz lazım tabi pıhtı da olabilir başka bişeyde