Sonunda bende doğurdum arkadaşlar🫠 baştan söyleyim benim için çok pozitif olmadı ama sonunda bebeğimi almanın mutluluğu çoook farklıydı. 39+4 de 2 Ağustos sabahı doktor randevum vardı , ultrason da baktı haftaya gelebilir gibi gözüküyor bide çatala çık bakalım çatı muayenesi yapalım dedi tabi biraz tedirgin oldum açıkcası ama kendimi kasmamaya çalıştım doktor baktı ve şok oldu yüzünden onu resmen hissettim açıklığımın 5 cm olduğunu bugün yatış vereceğini söyledi ben neye uğradığımı şaşırdım çünkü hiç bir belirti yoktu ne nişan ne de bi su olayı , ben yatışı reddedip evde sancıları karşılamak istedim eve gittim , sancılarım sıklaşınca tekrar hastaneye yatışım yapıldı. Her şey burada başlıyor 🥴 doktor tekrar çatı muayenesi yaptı ve açıklığım cm olduğunu tekrarladı , suni sancıya bağladılar beni pilates topu ile karşılamaya başladım , her gelen ebe elini sokup sokup sancı ile beraber canımı çok yaktılar bebek yukarda olduğu için yaptıklarını söylediler, 6 saat sancı çektikten sonra artık doktorlardan birisi gelip bebeğimin nabzının düştüğünü acil sezaryena alınmam gerektiğini söyledi artık mecalimde kalmamıştı ve korkmaya başlamıştım. Beni hazırlayıp hemen ameliyathaneye aldılar . Ağlıyorum tabi ben gözlerimden akıyor ilk doğumum ve o ameliyathane gidene kadar kendi normal sancımı da hissederek gittim. Çok hızlı şekilde halloldu zaten bebeğimi 5 dakika sonra görmüştüm. Elhamdülillah oğlum yanımda artık bizimle ama psikolojik olaram kendime gelmem biraz zaman alıcak gibi:( size önerebileceğim tek şey hastaneye gidebileceğiniz kadar geç gidin evde kendi bildiğiniz ortamda karşılayın sancılarınızı..