Pamuk Tugba_turk46 Yumurtlamanın 11. Günüydü adetim 2 gün geçmişti.Ama ben 2 kez yumurtladim.Ikinci tuttu o da geç olmuştu.Ilk yumurta tutsaydı adetten önce ogrenirdim.Onceki gebeligimdede yumurtlamanin 11.gunu adetten 3 gün önce öğrenmiştim.
K-1997 Semagzll Pamuk Tugba_turk46 dayanamadım kan verdim negatif kızlar bat 9 ilk çatlama iğneme başlıycam adetten sonra
K-1997 Pamuk bu bugünkü testlerim dünki prodoctor testimde hiç yoktu çizgi bugün yaptım ikisini üç saat arayla
Pamuk K-1997 Ben 1 hafta boyunca test yaptım bikere bile cizgi görmedim.En son aşırı silik gördüm işte.
Semagzll K-1997 ama yumurtlama olmadan başladı hala ağrıyor aklımda deli sorular birde geçen aya kadar hem klomen hemde letrasan kullanıyordum hala ilaç etkisi mi acaba ☺️
K-1997 Semagzll sanmam ya geçen aydan etkisi kalacağını yine de bilmiyorum hiç çatlama iğnesi denemedim bu ay da tutmazsa ilk çatlama iğnemi vurulacagım
Semagzll K-1997 hayırlısı değilmiş kuzum üzülme biliyorum ilk öğrenince üzülüyorsun ama doğru zamanda gelecekler