Serife2323 Esmanur43 en azından göbek bağı düşene kadar ütülü olması gerekiyormuş bana ebe mutlaka ütüle mikrop kapmasın demişti.
sevgi9654 Mesealal benim aldığım tüm kıyafetlerde(civil,ebebek,joker ürünleri) kurutma makinesinde kurutulmaz yazıyor o yüzden tüm eşyalarını sererek kurutup ütülemek zorunda kaldım. sorun olmuyor mu makinede kurutmak?
Mesealal sevgi9654 brnimkilerde Waikiki HM falan organik pamuk yün vs ama bebek programina attım biraz nemli çıktı azıcık etrafa serdim kurudu kaldırdım yünlü tulumları triko takımları battaniyeleri falan yünlü programına attım onlarda nemli çıktı etrafta kurudu bı yarım saat bı sorun olmadı yani tamamen güneş kuruluğuna atmadım açıkçası benim amacım mikrobu kırılsın tozu gitsin kurutmada
Serap-asel Esmanur43 ben utuledım çünkü vücutları hassas oyuzden bır sure utuleyıp sonra sadece kırışık olanları ütülemeyı düşünüyorum
nefessmommm Esmanur43 bu sıcakta zaten ütü işkence gibi ama bende yıkadıktan sonra bir kez ütülerim sonra ütüleyeceğimi sanmıyorum
Mavisim3457 Pnrpnr_ Evet bizim cinsiyet kesinleşmesi için beklemek zorunda kaldık. Randevu bulamadık şudur budur derken bu zaman oldu. Bu sıcaklarda dışarı otobüs de gözümde büyüyor o yüzden netten alıcam mecbur.
Pnrpnr_ Mavisim3457 evet alabildiklerinizi netten almaya çalışın en güzeli, otobüsle bu sıcakta çok eziyet çekersiniz 🥵🥴
Kukulikukuli12 Esmanur43 Ben ütülemiştim ki yine 2.bebepim olacak o dada ütülerim, 🤭 Hepsi magazadan yeni alınmış gibi mis gibi kokuyor hemde jılet gibi duruyor bence ütüleyin, 🤭
Birbebetoannesi Esmanur43 teşekkür ederim sağ olun :) ama nasıl alışırsa öyle gidiyor. O yüzden ilk seferlik yapsanız bile yeterli aslında.