Tugcekl Kızlar 39. Haftamdayım özellikle geceleri ve sabahları aşırı genital ağrım oluyor sebebi nedir sizce
glsmogrtmn Tugcekl bebek aşağıya baskı yaptığı için olabilir mi dogumunuz yallasmis çünkü hafta olarak
Youngmotherr Tugcekl of evet ben de çekiyorum o ağrıyı sanki tonluk ağırlık bağlamışlar gibi 38+5 im bende
Senaa25 Tugcekl benimde aynı sorun var yaa 33 haftadayım tam üst kısmı yatarken dönerken eğilip doğrularken 😒 sizinde mi bu şekilde
etkafa Tugcekl benimkide çok ağrıyor hemde aşırı derecede ağlayasım bile geliyor yani o derece 😏ama kanala girmemiş açıklık yok sancı yok neden bu kadar ağrıyor bilmiyorum yatakta döneniyorum ağrısından lavobaya kalkarken işkence sanki
glsmogrtmn Tugcekl bende 28.haftadayim yürürken kasıklarıma sizi giriyor özellikle sol tarafa ama takılıyorum şu an için bebekle ilgili her şey yolunda inşallah sizin de öyledir
bebitomom Senaa25 34 haftadayım aynı dediğiniz gibi benim de gece sağa sola dönmek ölüm gibi göbeğin çok çıkmadı ama sırf bu ağrı yüzünden yanlışlıkla yere otursam kalkamıyorum