Begovicka Tercumanim fakat yeni mezunum :) hic ise girmeden, pit hamile kaldim. Cunku okurken evlendim ve 29 yasimdayim. Bakalim, ikizler dogsun ve buyusunler ondan sonra ne yapacagimi gorecegim insallah 😂
fbulut97 Evremoz çok haklısınız hiç özel tecrübem olmadı benim ama çok yıpratıcı olduğunu duydum arkadaşlarımdan, Allah kolaylık versin🙏
miray_aden Ezgiyildiz944 Hastanede bilgi sistemleri uzmaniyim 🤭 ayrica saglik kurumlari yoneticiligi okuyorum👸
Mire Rmysarft eşiniz mi sigortanızı yatırıyor meslek olarak hemşirelik mi yazdı bende aynı durumdayım ama bir türlü sigortamı başlatamadım bireysel mi saha iyi birinin yanında çalışmak mı
Rmysarft Mire biz kendimiz sigortacıyız zaten acentamız var kendi sigortamı kendim yaptım 😂 aktif çalışmadığım için hemşire olarak giremedim ama kendi acentamızda çalışıyor olarak görünüyorum şuan sizde aktif çalışmadığınız için hemşire yazamazsınız ama tanıdık varsa yanında çalışıyor olarak gösterip sigortanızı kendiniz yatırabilirsiniz
Figenecer Naazli haha bende veterinerlik ve laborant okuyup son sinif terk edip evlndm zor meslek 😃🥰😃🥰🌺🌺
Dmrsm öğretmenim kuzum 😌ama her mesleğin olduğu gibi öğretmenliginde zorlukları ve kolaylıkları var ama eğer öğretmen olmasaydım profesyonel bir mutfakta çalışmak isterdim mutfağa karşı aşırı ilgim var ve hayatımın bir zamanında mutlaka bir restaurant işletmek istiyorum 😌
serifeaslan01 Yoğun bakım hemsireyisdim tıbbi sekreterlik okuyorum açıktan hemşirelik çok yorucu şuan çalışmıyorum
bzey serifeaslan01 naçizane size fikir olması açısından yazıyorum 🙏🏻 tıbbi sekreterlik okuyup asgari ücret alacağına hemşirelik diplomanı kiralasan daha çok para eder diye düşünüyorum. İsg sağlık kabini evde bakım şirketleri vs .
bzey Ben de hemşireyim hakkaten sağlıkçıların gebeliği zor oluyor. eşimle sağlık kabinimiz var. Hamileliğimin ilk zamanları kışa denk geldi salgın vardı ve serum taktığım hastalarımdan bana da bulaşmıştı :/ gelin görün ki ilaçsız 2 haftada zor atlattım.
Buketegemen FatmAli0163 ben sıze bısey sormak istiyorum normal doğumda acılma kaç saat arayla bakılır