Happy41 Ezgiyildiz944 Odyometristim çok severek okudum ve çalıştım bir süre çalıştıktan sonra bebeğimi bırakmaya kıyamadım ve işi bıraktım şimdi ikinci bebeğime hamileyim ikisi biraz büyüdükten sonra devam etmeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım 😄
Mire Defnesmomy evett ben 39+1 oldum daha doğuramadımm etkisi var mı bilmiyorum ama manda yoğurdu bir ara çok yedimmm 😅😅😅
teacherandmomhalime İngilizce Öğretmeniyim. Birbirinden tatlı minik öğrencilerim var🥰 En tatlısı 1,5 yaşında kızım. Onu çift dilli yetiştiriyorum🌺
Begovicka teacherandmomhalime selamlar, ikiz bebeklere hamileyim. Ben de cift dilli yetistirmek istiyorum. Neler yapiyorsunuz? Ya da ornek aldiginiz site vb. Gibi kaynaklar var mi?
Cwwksedef teacherandmomhalime en çok istediğim şeylerden biridir kızımı çift dil ile büyütmek.. Bana verebileceğiniz bir bilgi var mı bu konu hakkında anne yada babadan biri sadece ingilizce konuşsun diyorlar, bunun haricinde bir tekniği varmıdır 🙏🏼
seyda53 Mutluemos benim besleme bölgeme 4 tane yavru bırakılmış daha mama yiyemiyolar süt anne bulamadım pirinç lapası ve yaş mama verdim sizce ne verebilirim çok çaresiz kaldım
Serendipity16 Ezgiyildiz944 türk dili edebiyatı mezunuyum 2018’de bilen bilir ataması çok az mezunu çok bende evlendim işte ne yapayım edebiyat okumayın 😂
Cwwksedef Ezgiyildiz944 beden eğitimi öğretmeniyim yüzme uzmanlığım var yüzme antrenörlüğüde yapıyordum ama yakında doğuracağım için bir 4 yıllık izin verdim kendime 4 yılda annelik üniversitesini okuyacağım.. 🥰 çocukluğumun hayaliydi öğretmen olmak ama kesinlikle sağlık okumayıda çok isterdim
teacherandmomhalime Cwwksedef Ebeveynlerden dile kim hakimse onun çocuğu dile maruz bırakması gerekir. OPOL yöntemi denir buna. Çift dillilik ile alakalı çok detay var. Burda anlatmama imkan yok. Sanırım bu platformda sosyal medya hesabı paylaşmak yasak ama çift dillik üzerine instagram hesabım var. Bir şekilde size ulaştırabilseydim link vs. sorularınızın çoğunun cevabını bulacağınızı düşünüyorum 🥰🌼