Guler9 Kızlar selâm 37+3 deyiz hormonlardan mıdır bilmem çok sinirliyim bu aralar uyku düzenim berbat ve kendimi sakinlestiremiyorum sizde öyle misiniz off kafamda sürekli dönen senaryolar sorular vs delirecek gibiyim😭
bsrabrna Guler9 ayyy bende bende 37+5 iz mesela eşim ile mesajlaşırken sıkıntı yok ama telefonla konuşurken ya da görüntülü deliriyorum sinirleniyorum mesele herkese her şeye 🙈 bazı günler çok gergin oluyorum sabah kalkarken daha fark ediyorum
defnezumram Guler9 gergin olma canım bebekte doğunca gergin oluyor free ol boşver ister istemez doğum yaklaştıkça stres artıyor ama bebeğimiz önceliğimiz
Guler9 bsrabrna ayy o hissi biliyorum herkesin her dedigi batıyo gıcık oluyosun dimi😂 durduk yerde insanları boğasın geliyo falan 🙈 Allah yardımcımız olsun çok kötü yaa sonradan sinirim geçince vicdan yapiyorum birde😂
Hhbnhbnjvv 29+5 bıktım resmenn…. Esimi bi kasık suda bogasım var nefret ettimm ya resmen adamdan. Çok qıcık oluyorum her şeyine.
Karanfill Guler9 kızım 22 aylık o da ağlama anne ağlama diyor o öyle deyince daha bı aglayasim geliyor 😁
Guler9 defnezumram evet canım çok haklısın bende çok üzülüyorum ama maalesef elimde olmuyor uykumdan bile gergin uyanıyorum dilerim gecer kızıma da yansimaz…
defnezumram Guler9 bende iş ortamında sürekli gergindim bi iş arkadaşımda benim gibiydi doğurdu bana dedi kesinlikle gerilme her sinir stresin bebeği etkiliyor gerçekten de öyle eşime sesimi yükseltsem hemen tepinmeye başlıyor kızımda
Guler9 defnezumram çok doğru hemen etkileniyolar malesef dilerim sinirsiz stressiz çok güzel bir ömürleri olur…
Guler9 Karanfill yaaa kıyamam ana kiz size beeen🙈 insan herşeye duygusallasiyor herseye agliyor bazende guluyorum halime😂🙈
Guler9 ilgihazaal ahhh canım ya gerçekten hamileligin ne kadar stresli birşey olduğunu çok iyi anladım burda birde birbirimizin halinden anlayabiliyoruz
defnezumram Guler9 bu dünya standartlarında çok zor gibi ama umarım öyle olur sağlıcakla gelsinlerde dünyaya