Ayred Merhabalar progestan 200 yumuşak kapsül kullanıyorum ağız yoluyla ve uykusuzluk baş dönmesi yaşıyorum çok fazla🥹 acaba bu yumuşak kapsül fitil olarak kullanılıyormu kullanan varsa bilgi verebilirmi
Myasminn Ayred evet canım fitil olarakta kullanılıyor, doktorum yan etkisini yaşamayayım diye bana fitil olarak kullandırmıştı ☺️
gamzecgr Ayred evet ya fitil ya ağız yoluyla zaten 4 aydır kullanıyorum benim doktorum fitil olarak tavsiye etti hem yan etkisi olmasın hem de fitil olarak alınca daha etkili oluyor diye
A12_S07 Ayred bende bir haftadır ağız yoluyla alıyorum uyku hali yapıyor sadece fitil olarak yapinca kanama oldu korktum bende ağız yoluyla devam ettim fitili beceremiyorum galiba
Tugcecanan Ayred fitil olarak kullanırsanız yan etkisini azaltırsınız ben 4 ay kullanmıştım ağzından alınca feleğim şaşıyordu 🥲hemen fitil olarak kullanmaya devam etmiştim
Ayred Myasminn ayrıca fitil formunu almama gerek yok değilmi direk bu hapı fitil olarak kullanabilirmiyim
assliaslan Ayred doktorunuza sormadan tabiki de böyle bir şey yapayın. Bende ağızdan alıyorum uyku yapıyor doktoruma sormadan asla kafama göre bir şey yapmam
gamzecgr Ayred aktif kanamanız yoksa kullanabilirsiniz ama aktif kanamanız varsa doktorunuza sorun bi zaten prospektüsünde bile yazıyor iki kullanım şekli de 🙃🌸
Ebruebos Gece yatmadan önce alıyorum ağızdan bi etkisi olmuyor ama vajinal alınca 1 saat yatıyorum wc ye gidince beyaz bi ilaç akıntısı oluyor birazda kan geliyor. Ağızdan alınca olmuyor anlamadım niye 😏 ama beyaz macun gibi bişey geliyor baya
Baharoloji Ayred bende fitil olarak kullanıyorum yan etkisinin olmayacağını ve daha etkili olacağını söyledi doktorum bende bir yan etki yaşamadım ama ilk başlarda iç çamaşırıma geliyordu çok beyaz krem gibi biraz ileri ittirmek gerekiyormuş sonra gelmedi bilginiz olsun etkili olması için
Ebruebos Baharoloji ittiriyorum ama hala geliyor 2 gündür kullanıyorum . Google da vajinal şekilde kullanınca ilacın eriyip atılması akıntıyla normal demiş kafam karıştı