MasalAlparslanMom Sapkasizharf kız kardesimin ayakta 16 iyi haliydi . Yukselince 22 leri buluyordu. Hep perinatolog kontrolundeydi. 32 haftalık doğum yaptı. Sağlıklı ikiside diyebilirim,ama doğum sonrası tansiyon takibini bırakmayın sakın
Umutku Sapkasizharf Benimde yüksek tansiyon var o yüzden normal doğumu beklemeyeceğiz 38. Haftada sezeryan olacağım kısmet olursa
Rabissssscee Sapkasizharf 28 haftada sağlık ocağında gebe izlemim vardı tansiyonum ilk 18/12 sonrasında 17/10 olunca doğumhane acile yönlendirdi gittim doğumhane yatışı yapıldı orada tansiyonum normal seyredip değerlerde sıkıntı çıkmayınca evde ölçüm şartıyla eve gönderildim. Arada 13/8 leri gördüğü için ve 8 sene sonunda türlü tedavilerden sonra olunca doktorum günde 1 kez tansiyon ilacı başlandı. Şuan 11/6-11/7-10-6 şeklinde ilerliyor. Fakat bebekte bir kaç haftalık gerilik mevcut şuan 36+2yiz minnak 36 haftada 2200 gram civarı ölçüldü. Kan akımı, suyu vs bu şekilde normal ilerlediği sürece 38i geçmesini bekleyeceğiz. 37de kontrolümüz var
PrensesAnnesi_42 Benim arkadaşım sezeyan yaptı canim tansiyonu baya yüksekti 20 25 e çıkınca acil sezeyan dediler hayatı tehlikesi vardı 8 aylik hamile iken
Sapkasizharf Bugun kontrolümüz vardı , tansiyon ilacı 3×1 kullanmama rağmen hareket ettiğim anda 15/11 e çıkıyor tansiyonum. O yüzden 37. Haftada sezeryan olucaz. Şuan 33 haftalığız kilosu da 1930 gr. Sizce kilosu iyi mi, küveze alırlar mı doğum sonrası :(