MrsBalkay Tusse18 Sizi korkutmak istemem ama tarif ettiğiniz ağrı taş ağrısına da benziyor, çok beklemeden doktora bir görünün çok geçmiş olsun
1prensesannesi_ zeynozey hayır canım geçmedi eşim olmayınca gitmedim daha devam ediyor dogurcam galiba bu gidişle 🥺😔
zeynozey 1prensesannesi_ kız bu saatte kadar ağrı çektin bi gitseydin keşke. Ne zaman gitmeyi düşünüyorsun bebek doğunca mı😂
Pinarlina19 1prensesannesi_ aynı haftadayız ve bende bu soruyu arıyordum yemin ederim şuan bende aynıyım sanki dünyayı yemişim ve midem kalmış öyle şiş şekilde gaz mı ne anlamadım belim ve yan taraflarım da ağrı var 🥹
1prensesannesi_ Pinarlina19 aynı bnim de hala geçmedi geceden beri ne yapcam bilmiyorum acile gitcem artık
1prensesannesi_ zeynozey bebekte bı sıkıntı yokmuş böbreklerimden oluyormuş ağrı antibiyotik ve magnezyum yazdı şuan aynıyım ilacı içtim inşallah biraz hafifler 🥺🤲🏻
1prensesannesi_ zeynozey teşekkür ederim canım inşallah ağrım hafifler doktor Bir haftadan bir haftaya git dedi kadın doğuma 😔😔
Ulvana 1prensesannesi_ bende de var canım doğunca bebeye bulaşıcak diye çok korkuyorum Bide ağrı sancılar o yüzden ben çekdim ilaç kullanıyorum bir gün ilaç kullanmasam ağrıdan geberirim