Dlrsnm Merhabalar. Bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Benim gibi tedavi sonucu hamile kalan ya da tedavi aşamasında olan anne adayları var mıdır?
umutluanneadayi Dlrsnm tüp bebeğe başlamama son 3 ay kaldı neler yapılıyor hiç bilgim yok ama zorlu ve yıpratıcı bir durum olduğunu biliyorum 🥺🙃
tlhmrv umutluanneadayi hiç öyle düşünme yumurta takipleri için hastaneye gidiyosun sürekli onun dışında bı sıkıntısı zorluğu yok igneleri var aci eşiğinde iyiyse tmm bitti gitti sonrası güzel haberler inşallah 🙂
Ebru_20 umutluanneadayi madi ve manevi olarak zorlu bir süreç ama size destek olarak eşinizin desteği çok önemli ve etraftan olumsuz bir şey duyarsanız takmayın kafayı biraz sakin ve rahat olun inşallah güzel bir tedavi süreci ve gebelik oluşur
Dlrsnm umutluanneadayi umutsuzluğa kapılmak yok tabiki. Herşey güzel olucak. Yemene içmene dikkat et. Bol bol yürüyüş yap. Stresten uzak dur. Şans seninle olsun🫶🏾
umutluanneadayi tlhmrv acı eşiğim yüksek ama korkularım var 3ayda yenip bitirmem gerekiyor korkularımı
Sevimli-tosbikk Dlrsnm tüp bebekle hamile kaldım bende 2 embriyo transferi yapıldı 10gün sonra kese görmeye gideceğiz kızlar dua edin 🙏
videl Dmrsm senınle aramızda 4 gün falan olacak tedaviye baslama tarihlerinde. inşallah hayırlısıyla gebe kalırsın <3
Sevimli-tosbikk Dmrsm onu henüz bilmiyorum rabbimin izniyle inşallah ikiside tutmuştur sağlıklı hayırlı evlat olsunda
umutluanneadayi tlhmrv ya olmazsa 3senedir olmadı ya yine olmazsa diye korkuyorum başka bişeyden değil