- Düzenlendi
Sizde de oluyor mu nefes egzersizleri yapıyor musunuz
Sizde de oluyor mu nefes egzersizleri yapıyor musunuz
Benimde son 20, nefesi derinden alıyorum zorlanıyorum hatta uyurken baya horluyorum
Semakaplan horlama sorunum yok ama uyuyamıyorum uykuya zor dalıyorum
Username_46 bendede öyle nefes nefeseyim uyuyamıyorum son 19 benim
Normal mi bilmiyorum bu durum
6427nz normal maalesef, çünkü çok küçük kaldı organlarımız, inşallah 20 güne geçecek
Son 14 ölmek üzereyim
Semakaplan bi yazı okumuştum son 20 günde nefes almak daha da kolaylaşır diye bi doğruluğu var mı acaba
Username_46 nefesimi bende alamıyorum uykuya dalana kadar sabah oluyo sabaha karşı ne kadar uyuyabiliyosam artık senin gününde gelmiş Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına bebisini bu arada benimde 35 günüm var nasipse
Username_46 benimde aynı şekilde gece uykusu diye bisey kalmadi normal doğum 37 haftalık olduk inşallah 40 haftaları görmeden sağlıklı bi şekilde alırız kucağımıza 🤲🏼
Mrv001 amin inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
ayse_aktas54 evet uygulamda 20 günüm var ama Çarşamba günü çatı muayenem var o zman belli olur dedi ama normal olur gibi geliyor bana
Username_46 bebek doğum kanalına girdiği zaman karın aşağıya düşüyor o yüzden evet son günlerde daha rahat nefes alınıyor ama bu normal doğumu bekleyenlerde böyle sanırım ben ilk oğlumu normal doğum yoluyla doğurdum öyle olmuştu. Sezeyanları daha erken yaptıkları için fırsat kalmıyordur karnın inmesine
Username_46 benim de 25 günüm kaldı gerçekten nefes alamıyorum uyuyamıyorum da ne olacak bilmiyorum Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻
Username_46 şişkinlik yorgunluk ağırlık oluyor, uyunmuyor vs onun etkisi var. Bebiş ne kadar aşağı inerse o kadar rahat nefes alınır tabi