Ao526- Seval2468 cinsiyetine göre birçok model var ama satıcıyla da iletişime geçerseniz Yardımcı olur bence 🤔 memnuniyete önem veriyor çünkü
Rmysnrrr İnstagramdan bicikolataa sayfasından yaptırdım fiyatı uygundu, ve lezzetli geldi kargoda da sıkıntı olmadı
Pnrpnr_ Nrfsn46 ben 35. Haftama girdim haftaya gelir çikolata muhtemelen 36. Haftamda yani. Havalar sıcak olduğu için buz dolabında muhafaza etmeyi düşünüyorum. Siz de bu haftalarda sipariş verebilirsiniz 🥰
Nuraslanklc beyzaguvendi hacı şerif ten yaptırmıştım oğluma çikolatasi çok kaliteli fiyat olarakta normaldi ♥️
Ao526- nazile Hoşgeldin bebek çikolatası yazabilirsiniz 🙏🏻 birde bu konuşmanın üst taraflarına link bıraktım ordan bakabilirsiniz 😍
umudum23 beyzaguvendi desingbymakrome sayfasi var oradan yaptirdim hem magnet hem cikolatayi 5 gunde kargoya verdiler, ürünleri de düzgün saglamda geldi. Satici cok ilgili
Caglakaragul Instagram dan çikolata deposuna yaptırdım metal kutu 100 çikolata ve 95 magnet 1000 lira 3. Gün geldi. Çikolatası güzel kutuyu açınca kokuyor. Kargo 58 lira ödedim.
Kubra0505 NewMom___ 50 adet yaptırdım yanında kolonya şişesi hediyeydi toplam 290 ödedim , 100 adet yaptırırsanız 380 kargoyla 420 oluyodu
Sm135 beyzaguvendi ben melyydesign sayfasına sipariş verdim henüz ulaşmadı 80 adet çikolata ve kolonya 485 ti 40-50 tl de kargo sanırım
Pnrpnr_ Sm135 ama hava çok sıcak mahvolur dışarıda, beyazlasmasi aklıma geldi aslında ama dışarıda da aşırı erimez mii 🥺🥺
Ao526- Aysesultan97 Tabi ki https://www.ciceksepeti.com/hosgeldin-bebek-cikolatasi-isimli-erkek-bebek-cikolatasi-erkek-bebek-dogum-gunu-cikolatasi-kcm22389508