Evet anlıyorum fakat sizinki biraz kötülemeye girmiş açıkçası tabiki sizin düşünceniz karışamam ama bende 4 senedir takip ederim kendisini dediğiniz gibi çekiştirme ameliyatlara sezeryanlara steril olmadan açık saçla girme falan görmedim evet normal doğumlara açık saçla giriyor ama zaten onuda kendi açıklıyor doğumhaneler hijyeniktir fakat steril değildir diye sonuçta açık ameliyat yok ortada çocuğu zaten sen doğuruyorsun epizyomi olmadığı müddetçe kesme dikme vs de yok o sadece senin doğumunu yapmana yardımcı oluyor ki bu süreçte çok uzun bir süreç değil zaten o yüzden açık saçla doğumu yapması bana göre çok fazla rahatsız edecek bir durum değil o kadar artılarının yanında böyle bir eksiyi artılarının önüne geçirmem önemli olan doktorunuzun sizin ve bebeğiniz hakkında en doğru kararları ve bilgileri verip sizi rahatlatarak kafanızda soru işareti bırakmayarak süreci güzel bir şekilde sonlandırması ki zaten doğumların ne kadar güzel rahat bağrış çağırış olmadan epizyomi olmadan ve en önemlisi güvenerek yaptıklarını görmüşsünüzdür tekrar söylüyorum söyledikleriniz kendi düşünceniz tabiki saygı duyuyorum ama bu biraz bakış açısıylada kaynaklı olduğunu düşünüyorum sadece 1 videosuna tepki verilmiş ki zaten o tepki verenlerinde hiçbiri doktor değil sakın yanlış anlamayın ben kimsenin avukatıda değilim ama dediğim gibi sizin yorumunuzun eleştriden daha çok kötülemeye girdiğini hissettiğim için bu kadar yazdım