Churcill GlstnMrt 34 te falan başladı sanırım benim. Çok dikkat etmedim açıkcası olcaksa her türlü olur dedim 🙈
AleynaResul GlstnMrt çatlağım yok 5.aydayım ama oluşmasını önlemek için erken davranın ben bu ay bebek yağı sürmeye başladım çatlak kremindense çünkü karnım ben burdayım diyo artık eczacılar daha erken başlamayı öneriyor ama fiyatları çok yüksek gereksizce😃
Humeyraa12 GlstnMrt ben 36. Haftadayım malesef bu hafta çataldım çok dikkat ettim bakımlarımı aksatmadım ama çatladı
Merveynya Benim 25. Haftada olmuştu. Karnım cıkmadan yağ vs kullandığım halde oldu sanırım karnım aşırı büyüdü ve genetik onunla ilgili
GlstnMrt Merveynya şuan 28. Haftadayim daha herhangi bi catlaklik oluşmadı bu saatten sonra oluşur mu peki
Merveynya GlstnMrt bazı annelerde doğumdan sonra bile oluşabiliyormuş bu kişinin vücuduna bağlı sanırım
GlstnMrt AleynaResul ben de zeytinyağı kullandım 4. Ayda başladım ben karnım çok erken çıkmaya başladı çünkü
GlstnMrt sumeyyeee_ umarım doğumdan sonra geçer iz kalmaz ben hiç rahat değilim ya çatlak olurda geçmez die
Aysenur-2019 AleynaResul hindistan cevizi yagı kantoron yagı kullandım 31. Haftadan sonra başladım çatlamaya dogum yaptım şuan karnım kötü görmek istemiyorum 🫠
GlstnMrt Ulkuuuu evet duş aldıktan hemen sonrasında hafifçe masaj yaparak sürüyorum bide gece uyumadan önce
Cerkes At kılı fırçası ile hergğn ölü deriyi alın sonra yağ sürün ben Hindistan cevizi ve bioil kullandım hiç çatlamadım genetik diyorlar öyle olsa sülalemdeki herkes delik deşik bende faydası oldu birde duşta mutlaka kese yaptım