EmineTarik 30 haftada 3 kilo aldık ikizlerimle 🥰 eşim kiloma aşırı taktı bebeklerin kilosu nerde o zaman sen beslenmiyor musun diye iki kese, su, eş, hepsinden ikişer tane 🙈
-Prensesannesii- EmineTarik Ayyy maşallah sizeee 😍😍😍🧿🧿🧿 ikiz bebişler bide sizin gibisini ilk duydum vallahi ve imrenmedim değil 🥰 Allahım sağlıkla almayı kucağınıza nasip etsin minikleri 🫠🫠🫠💖
Snmkrby1_ Ben bebişimi doğurdum 1,5 ay önce 🥰hamileyken 5 kilo aldım boşanma aşamasında olduğum için sürekli kilo alıp verdim 1 kilo alsam diğer gün net tartıda düşüyordu kilom 85 le hamileliğimi bitirdim doğumdan sonra 1 ay küveze girdi oğlum üzüntüden baya kilo verdim şuan 76 falanım
EmineTarik -Prensesannesii- Amin cümlemiz inşallah ❤️ hiç imrenme vallahi her güzel şeyin ardında bir zorluk var gebelik şekeri çıktı bende ve tesadüfen 10 haftalıkken çok erken fark edildi bu yüzden hep diyetle geçti şeker, hamur işi, abur cubur, olmayınca kiloda olmuyor
e_blue_sky_a -Prensesannesii- benim midem boş, karnım aç, iştahım yok. Sırf midem bulanmasin diye bebek vitamin alsın diye yiyorum yemeye çalışıyorum. Yoksa bildiğin aç yaşayabilirim.
-Prensesannesii- e_blue_sky_a Yapmayın öylede sabahları veya akşam yatarken süte bal karıştırıp için veya cici bebede katıp mama gibi yapıp yiyin en azından öğleleri ceviz yiyin iki üç tane mide bulantısı hiç yaşamadım bilmiyorum ama umarım atlatırsınız 🙏
Aycan1234 Ben 53 kiloydum 63 le doğuma girdim 10 kilo aldım toplamda şuan iki hafta oldu doğum yapalı 56 kiloyum yani 8 kilo vermişim
-Prensesannesii- Aycan1234 Çok güzel umarım bende öyle olurum 💖 Bu arada hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah 🥰🌸
e_blue_sky_a -Prensesannesii- istifra yok bende mide bulantısı var, iştah yok. Sabah peynir zeytin domates yiyorum ama yumurta mahvediyor beni ben de zorlamıyorum istifra etmeyim diye. Her çeşit meyve yiyorum süt ceviz onlarda da sıkıntı yok da. Yemek yapamıyorum yaptığım yemek kötü geliyor ne bilim…. geçer bu günler 12den sonra inşallah
EmineTarik Nslshmom vav ablam 30 kilo almıştı onun üzerini hiç duymamıştım 😅 ama şuan baya zayıf veriliyor yani bebişler sağlıcakla dogsunlar da kilo kolay
Minikayak24 -Prensesannesii- bende çok iştahlı değilim ama yiyorum normalden fazla benim biraz metobolşzöa hızlı çalışıyor bence oyuzden
Yorgunanne63 balevlatlarim3535 o zman ekmeği karbonhidrati azaltın dikkat edin kendinize.olan yine bize oluyor
balevlatlarim3535 Yorgunanne63 emin ol bunu ben düşünemiyorum canım 😂 dalgamı geciyorsunuz siz bir tüp midelinin nekadar yemek yiyebildigini nekadar ekmek yiyebildigini biliyormusunuz? Ekmeğin ikinci lokmasinda tıkanıyorum ben zaten. Ekmekten karbonhidrat dan kilo almıyorum.
-Prensesannesii- Snmkrby1_ Hiçbirşey için üzülüp yıpratmayın kendinizi Allah büyük 🙏 maşallah toparlamış hemen minnak 🧿
Hatice--- -Prensesannesii- kızımda 50 kg hamile kaldım 78 ile doğum suan 60 kiloyum yeni öğrendim hamileyim bakalım kaç olacağım 😂😂
Mrv001 -Prensesannesii- toplam 9 kilo ama 2 3 hafta öncesine kadar 5 kiloydu son aylarda cidden çok hızlı kilo alınıyor 4 kilo birden aldım 3 haftada 37 haftalık olduk 10 kilo sınır demiştim kendi kendime ama bakalım oglum doğmak isteyecekmi ben duba gibi olmadan 😂😂
-Prensesannesii- Mrv001 Ahahahah en büyük korkum buu son aylar benimde yürüyen göbüş olarak olmak istemiyorum 🫣💖💖🌸 bu arada sağlıkla gelsin miniş 🧿
Zeyzey055 -Prensesannesii- 2. Gebelik ilki zorunlu sezeryan 32. Haftada Gebelik zehirlenmesi yaşadım… teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalim